This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Amber
Amber - 1 Item
Kom maar kijken in mijn winkeltje..ik heb heel veel verschillende slipjes! Als je dit weekend bestelt dan zijn de slipjes maar 10,00 incl verzenden! Mag ik je verassen met een lekker nat gedragen slipje van een lief maar ook erg ondeugend meisje? Ik heb leuke boxertjes,slipjes en stringetjes! xxxxx
Amber
Ambers slip
Thong
€ 100,00
€ 0,00 / 
€ 50,00 / 

Comments

Wim van Beffum
Wim van Beffum - sextoys
Wil jij je behalve je slipjes ook gebruikte sextoys wegdoen?? Ik zou graag willen hebben. Ik heb ook belangstelling voor je gebruikte corset, body of jarretellen. Wil graag van jou horen wat je voor mij hebt…
Ed
Ed - horloge
Ik zei pas tegen een scharreltje: “Door op m’n horloge te kijken zie ik dat je geen slipje aan hebt…….” “Echt wel zei ze”…. “Shit liep dat klokje ook al weer een uur voor!”
Hedy Wittmarschen
Hedy Wittmarschen - während des Orgasmus weiteronanieren
Im Normalfall solltest Du während des Orgasmus weiteronanieren und dann Deine Bewegungen langsamer werden lassen, allerdings sind manche Jungs nach dem Orgasmus sehr empfindlich an ihrer Eichel, so das es ihnen Schmerzen verursacht, wenn Du weiter onanierst, dann solltest Du natürlich aufhören!
Rob & Marc
Rob & Marc - Amber oh amber
Marc nam mijn lul in zijn mond en begon er aan te zuigen. Terwijl dwaalde ik met mijn tong rond in het roze vlees van Silvie dat zij haar kutje noemde. Zij bracht kreten uit die ik nooit eerder van mijn buurmeisje gehoord had. Ze kwam wel drie keer klaar op mijn tong en gilde het uit. Marc werd daar zo geil van dat hij vroeg of hij mij mocht neuken terwijl ik zijn vriendin zou zoenen en likken. Ik wilde wel zo’n lekkere lul in me en stak mijn kont naar achteren. Marc bracht voorzichtig zijn harde lul tegen mijn poepgaatje en met een flinke stoot duwde hij zijn pik tot ver in mijn darmen. Dit is weer eens wat anders dan zo/n laf vingertje… Ik wilde het uitgillen van de pijn maar mijn mond werd gesnoerd door die van Silvie en met een lange tongzoen verdween mijn pijn en kwam het genot. Ik genoot er van dat ik nu eens echt geneukt werd door een tiener, iets waar ik al lang op gehoopt en gewacht had.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook