This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Blanka
Blanka - 1 Item
He lekkere geile kerels . Ik ben Blanka een leuke vrouw uit Amsterdam en ben regelmatig aan de bar te vinden in diverse kroegen in amsterdam . ik draag dan meestal een korte latex rokje en daaronder een slipje zonder kruis want zodra je dan met je hand onder mijn latex rokje gaat gelijk mijn sappige kaal geschoren poesje kan vingeren . voor het vervolg neem ik je dan mee naar mijn huis waar we dan lekker in mijn bad kunnen sexen met zijn tweetjes . ik hoor snel van je.......
Blanka
slipje zonder kruis...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Frank Fukking
Frank Fukking - 90%
Hoe noem je een vrouw die 90% van haar intelligentie verliest ?? .................................Een weduwe !!!!!
Analia
Analia - Anaal
Ik doe de laatste tijd weer veel anaal! Dit is een vorm van seks waarbij je in je anus gepenetreerd wordt, liefst met een lekkere DONG van een potente man anders ook met dildo''s uit de webshop!
Karin Keulstra
Karin Keulstra - harde straatsex
Dag allemaal! Liever geen speciale fetishen meer. ik doe geen anaal meer en ik hou ook niet meer van zware sm. verder ben ik nog wel heel gewillig en dat verwacht ik ook van een man. ik vraag geen geld, ik ben ten slotte geen prostitué maar ik houd wel van harde straatsex en zoek iemand die sex met me wil hebben op een drukke parkeerplaats, omdat we er gewoon beide zin in hebben. zonder veel gedoe, de avonden ben ik altijd vrij liefs……..
Doktor Hans
Doktor Hans - spraakgebrek
er komt een vrouw bij me op het spreekuur en ze zegt: dokter ik heb last van spjaakgebjek. oh,? zei ik: , kleedt u zich maar even uit en gaat u maar even uit, en gaat u maar krom staan. de vrouw zegt: maar dokter, ik kom voor mijn spjaakgebjek. ja ja zei, dat weet ik, gaat u nou maar even krom staan. dus die vrouw gaat krom staan. vervolgens trek ik vliegensvlug mijn broek uit en pak die vrouw bruut van achter. die vrouw: ahhh. vervolgens zei ik: : goed zo, morgen terugkomen voor de b.
Ton
Ton - menstruatie
Er loopt een man over straat die roept:"Menstruatie, menstruatie!!!". Er loopt een agent op hem af en die zegt hem:"Meneer, dit is een demonstratie, geen menstruatie." waarop de man antwoord:"Kan me niet schelen, als er maar bloed vloeit!!!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook