This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Olga van Bentieum
Olga van Bentieum - 4 Items
Dag foefridders! Ik zoek voor het weekeinde een niet rokende leuke man, die ondernemend is, en goed in het leven staat, ik ben sociaal, zorgzaam, en iemand die met kleine dingen tevreden is, ik ben betrouwbaar en spontaan, maar heb wel een eigen mening, hou je van gezelligheid, een goed gesprek, maar ook af en toe op de bank met een glaasje en hapje, samen heerlijk op vakantie,dan ben ik al gelukkig, ik vind het wel belangrijk dat ieder zijn eigen ding doet, ik zoek een fijn weekeinde! (dat uit kan groeien tot een vaste sexrelatie) ,kan jij je hier in vinden, dan hoor ik het wel, dag hoor!
Olga van Bentieum
mijn gedragen onderbroek
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Olga van Bentieum
lekker ding!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Olga van Bentieum
friends
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Olga van Bentieum
geil broeikie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - mooi gedicht
Rozen zijn rood , viooltjes zijn blauw ik stak hem erin en jij riep auw!
David
David - Hongarije mede te rijden
Welke hete meid of stoute dame durft het aan o met deze man naar Hongarije mede te rijden? en ginder voor enkele maanden te verblijven?? vertrek in mei of oktober(weet juiste datum nog niet hangt van weer een beetje af) vertrek altijd rond 19 &20 uur ongeveer soms later hangt van verkeer af! verblijf is “gratis”, rest kosten delend hé!!
Petra Ackerman
Petra Ackerman - petrovska
mijn naam is eigenlijk petrovska 34 jaar, ik ben 5 jaar geleden in nederland komen wonen en kom voorheen uit rusland,ik zou graag meerdere gezinnen willen stichten? zou jij mij ook willen?
Wiljan van Asseldonk
Wiljan van Asseldonk - een massage
Wil jij, net zoals ik, een keer echt romantisch doen? Dan geef je elkaar een massage. Koop een lekker ruikende massageolie en zorg ervoor dat jouw date ontspannen is! Het mooie hiervan is dat je het altijd kunt doen, op elk vrij moment. Zolang je die lekkere massageolie maar hebt is er niemand die jouw kan verhinderen om iets romantisch te doen!
Carlina de Brune
Carlina de Brune - Eerst naar CARGLASS
Lieve geile TAMPERTS! ik ben een hete geile stoeipoes. en ik ontvang weer privé. Ik ben voor alles in, Jou lekker geil pijpen dat lijkt me heerlijk, heb jij ook zo zin? bel mij dan met nummerweergave en ik geef je een tijd door. Zorg er wel voor dat je ruitenwissers in orde zijn want die gaan vaak maar een jaar mee! Straks zie je niets meer…dat wil je toch niet??? Eerst naar CARGLASS dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook