This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Cindy Koppelaar
Cindy Koppelaar - 1 Item
Hi, Ik zojuist mijn huwelijk maar beëindigd en besloten het er eens lekker van te gaan nemen, dus zoek ik op deze speciale manier een spannend en uitdagend contact met , het liefst, wat jongere vent. Zie jij het zitten om deze fitte geile vrouw nog eens te verwennen en heb je een bikkelharde tamp? Contacteer me dan via mijn gedragen slipjes!
Cindy Koppelaar
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - romantisch
Als je echt heel erg super de luxe romantisch wil doen dan doe je het gewoon thuis. Kook hem of haar een 3, 4 of 5 gangenmenu. Zet een zwijmel cd op en drink een heerlijk glas wijn. Na afloop serveer je aarbeien met slagroom en chocolade, met een beetje geluk eet je niet alleen vanaf je bordje!
Ed
Ed - Konijnenkeutels:
Vraag me niet hoe ik het gedaan heb maar vanmorgen lag de wc-pot vol met Konijnenkeutels! Helemaal vol met kleine bolletjes, sommige drijven, sommige zinken. Ze zijn wel lief!
Gretchen Klein
Gretchen Klein - kleine pik
Sinds enkele maanden een fantastische kerel gevonden, waar ik zooo verliefd op was en zoo verlangde om seks met hem te hebben. Onlangs gingen we dan voor de eerste keer verder en ik schrok me echt te pletter toen ik voelde hoe klein het was. Ik kon er toen niet mee verdergaan, dus we hebben nu nog geen seks gehad. Ik weet dat hij hier niet aan kan doen, maar sindsdien is mijn liefde voor hem toch afgenomen en moet ik bijna kotsen aan de gedachte van die kleine pik van hem!!!!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - gek op vrouwen en gek op seks
Mannen, zoals ik, zijn gek op vrouwen en gek op seks. Dat blijkt wel uit de populariteit van internet porno. Daar laten vrouwen alles zien wat ze hebben. Of het nu mooie of hangende borsten zijn, strakke of flubberende schaamlippen, het maakt echt niet uit. Mannen, zoals ik, kijken er graag naar. Dus waarom zou jij het niet aan ons laten zien?
rio
rio - genre: P.O.V / Gonzo
Ik maak nu de meeste sesxfilmpjes in het genre: P.O.V / Gonzo! Het is een engelse term voor ‘point of view ‘ oftewel seks met de cameraman (ik!). Jullie zien dus nu alleen mijn penis en de vrouw geheel! Mail me als je een voorproefje wilt zien…….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook