This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jaccolien van den Heuvel
Jaccolien van den Heuvel - 1 Item
Hoi! , ben je ook zo naarstig op zoek naar pittige ongeremde sex? Ik kan me behoorlijk weren in bed. Ik heb veel passie, energie en een hoog tempo. Veel mannen kunnen me niet bijbenen hihi,dus zoek wel een man met pit en die fit is! Bij mij kan je topsport bedrijven helemaal gratis en scheelt je een rondje sportschool! Ik kan wel van alles gaan vertellen,maar heb zoiets van kom het maar meemaken… Ik daag je uit tot een heet en pittig spel,als jij dat aandurft hebben we een deal!! Ik woon in Rotterdam,maar ben bereidt te reizen,zolang ik maar kan genieten, mmmm Kom maar op als je durft zeiden ze vroeger toch? Ik zeg het nu nog! Ik beschik trouwens ook over vele erotische speeltjes,de spaanse vlieg, potentiedruppels etc (allemaal uit de webshop, dus goed spul!)
Jaccolien van den Heuvel
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - Tanga coupé:
Gisteravond een ontzettend wilde Tanga coupé: zij vergat haar tanga slipje uit te trekken, ik heb hem vervolgens in de lengte doorgesneden!
Britney
Britney - een ritje achterop
Welke motorrijder met een supersport motor wil mij meenemen voor een ritje achterop? Beloning: 70 euro of een flinke beurt op de parkeerplaats!
Jochem
Jochem - kleiner spiraaltje
Een vrouw komt de wachtkamer van de huisarts binnen en gaat op een stoel zitten. Na een poosje houdt ze op met zachtjes veren en zit eindelijk stil. Als ze in de spreekkamer geroepen wordt en daar gaat zitten, wipt ze weer even op en neer. Op de vraag van de dokter of ze soms niet lekker is, schudt ze nee. Waarom is ze dan op het spreekuur gekomen? 'Ja ziet u, kunt u niet een kleiner spiraaltje erin zetten?'
Boudesteijn
Boudesteijn - parkeerplaatsen
Je zal zien dat je op een parkeerplaats niet lang hoeft te wachten op een eerste sexuele kennismaking. Op het internet vind je verscheidene websites waar je een overzicht van deze parkeerplaatsen kan vinden. Natuurlijk kan je ook met je eigen partner vrijen op deze parkeerplaatsen. Er zijn daar genoeg mensen, zoals ik, die het leuk vinden om naar een vrijend stelletje te kijken!
Elmer
Elmer - Gedragen slipje met geile foto's
Hi! Ik ben een knappe kerel die het heerlijk vindt om zijn gedragen ondergoed te verkopen.. * Gedragen slipje: 15 euro * Gedragen slipje met geile foto's: 20 euro Erin klaarkomen, plassen, poepfilmpjes, andere wensen..? Mail me! Ben je onderdanig en wil je opdrachten ontvangen bij je geile slipje? Mail me dan! Liefhebbers van kousen, sokjes, hold-ups, panty's leggings & schoenen mogen ook mailen! Wie weet wordt je fantasie werkelijkheid...Het loopt nog niet storm dus mail me snel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook