This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kelly Stonkert
Kelly Stonkert - 1 Item
Hi, Ik zit ook in financiële nood.. Werk is nu moeilijk te vinden, al ben ik een pientere meid... Een mooie meid ook, die zeker weet dat een welvarende man haar gezelschap goed kan gebruiken.. zowel voor t oog als voor t sshtt haha.. wat ik bedoel is dat ik wil afspreken met een man die 300 euro kan missen in ruil voor een gezellige leuke en spannende date.. waarin geen intiem wordt gedaan.. maar wel mogelijkheid is tot orale bevrediging en/of andere sexuele fantasieën. Door mijn spontaniteit.. is een gesprek ook niet uit de weg te gaan.. kortom.. spreekt jou dit, meneer de welvarende man, wel aan? Mail me dan wel terug. Graag alleen serieuze reacties.. andere dergelijke reacties gaan gelezen of ongelezen de virtuele prullenbak in ;-) Ik wil en kan op zeer korte termijn afspreken. xx miss maybi...
Kelly Stonkert
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - Er komt een vrouw bij de dokter
Er komt een vrouw bij de dokter. Zegt de dokter: "Trek uw kleren alvast maar uit." "Waar moet ik die neerleggen?" "Op die stoel," zegt de dokter, terwijl hij naar een stoel in de hoek wijst, "daar liggen de mijne ook."
Van Keulen
Van Keulen - Hoe maak ik een vrouw geil?
Hoe je een vrouw geil maakt, verschilt natuurlijk per vrouw. Elke vrouw is uniek, laten we dat voorop stellen. Alleen betekend dat niet, dat er geen overeenkomsten zijn. Er zijn grofweg 4 verschillende manieren waarmee je vrouwen enorm geil krijgt. De kans is groot dat de meid wie jij op het oog hebt (zoals dit meisje hier), om heel geil te maken enorm gevoelig is voor 1 of 2 van de 4 manieren. Ik leg ze jullie later wel uit…..
Derica Knechjes
Derica Knechjes - Ik schat 'm ongeveer 9-10 cm bij volle erectie
Hi..............ik volg de verschillende onderwerpen hier al enkele maanden en nu heb ik zelf behoefte aan goed advies. Ik heb sinds en enkele maanden geleden een heel leuke man leren kennen. We kunnen echt heeeeel goed met elkaar opschieten...zo goed dat we soms elkaars zinnen afmaken of zelfs maar een blik nodig hebben, en we snappen mekaar zonder woorden daarbij te gebruiken. Hij is een zeeeeeer romantische kerel....echt , hij zet de puntjes op de "i". Omdat we beiden minder geluk hadden in onze vorige relaties, hadden we besloten elkaar eerst veel beter te leren kennen alvorens over te gaan tot de daad. Wel, inmiddels zijn er een aantal maanden voorbij gegaan en het moment brak aan...............Zond er grap, ik kon bijna huilen toen ik 't zag (natuurlijk heb ik 't niet laten blijken). Ik schat 'm ongeveer 9-10 cm bij volle erectie. Alsof dat niet erg genoeg was, mag ik erbij vermelden dat ik absoluut snars voelde wanneer wij 't deden. Gelukkig blijkt hij byzondergoed te zijn in voorplay . Ik wil niet gemeen klinken, want ik denk van...ik ga voor de persoon, niet voor zijn lul, maar ergens...heel ergens, vraag ik me wanhopig af of deze relatie nog wel hoop heeft. Ik wil zijn gevoelens niet kwesten...want hij is super lief, romantisch en attentvol (eerlijk gezegd, heb ik nog nooit zo iemand ontmoet)....maar...ik schaam me ergens diep dat ik er zo over nadenk. Als we met elkaar babbelen nu, voel ik me ergens van binnen "down", niet met opzet...ik probeer 't te onderdrukken (hopelijk merkt hij 't niet op) Zijn er mischien dames die het zelfde hebben meegemaakt?.Voelden jullie je ook zo?...en hoe hebben jullie het aangepakt?.... Nog iets: 't lijkt op ene grappige onderwerp, maar ik zou 't zeer op prijs stellen als jullie me serieuze antwoorden en of advies konden bieden
Notermans
Notermans - DVP’s) worden steeds duurder !
Mannen, zoals ikzelf, blijven natuurlijk altijd kinderen alleen bij mij wordt “het speelgoed” (lees DVP’s) wordt steeds duurder !

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook