This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Corrie van Malen
Corrie van Malen - 1 Item
Een relatie heb ik al opgegeven, blijkbaar is dat voor mij gewoon niet weggelegd op 1 of andere manier, waarschijnlijk door mijn zeer grote poes.. Dus ik zoek een lekkere foefridder die er geen probleem mee heeft dat ik af en toe zijn DONG gebruik. Ik woon trouwens in Zoetermeer (vlak bij de skibaan). Eigen flat en in het bezit van een auto, wat wil je nog meer???
Corrie van Malen
used pantie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - heftig, kinky en spannend
In de plaats van lief en teder de tepels van dit meisje te likken of te strelen mogen de aanrakingen best wel wat heftig, kinky en spannend zijn! Dit kan je doen door zachtjes met je tanden haar tepel aan te raken of erin te bijten. Ook het gebruiken van tepelklemmen maakt de avond kinky toch? Heb je geen tepelklemmen bij de hand? Dan voldoen knijpers ook, let erop dat je deze niet direct op de tepel plaatst, maar wat meer erachter. De areola’s zijn namelijk minder gevoelig dan de tepels kan ik jullie verzekeren. Als jullie echt zinnen in ruige seks (zoals ik) en jullie kinky willen zijn, kan je ook wat kaarsvet over haar tepels laten druipen. Lekker stout!
Carl
Carl - leuk sexpartijtje
Laatst werd ik weer eens uitgenodigd bij Boudesteijn thuis voor een leuk sexpartijtje! Een sexpartij is bij ons in de buurt tegenwoordig weer helemaal hip en the place to be! Ook op dit feest was het weer geen uitzondering met tientallen mannen en vrouwen die elkaar helemaal uitwoonden…... lekker weer hoor!
alissa van dringelen
alissa van dringelen - vraagje
k heb een vraagje hebben jullie ook truckjes ofzo wat jullie doen onder het pijpen wat jullie vriend wel erg lekker vind ofzo iets?? k ga wel es met me tong over ze eikel heen maar wie heeft nog wat tips ofzo????
Prully
Prully - haar op je pruim
Een klein meisje vergezelt haar vader naar de kapper. Als haar vader geknipt wordt staat ze ondertussen, naast de kappersstoel, een pruim te eten. De kapper bukt zich naar het meisje en zegt: "Ik denk dat je straks allemaal haar op je pruim gaat krijgen..." "Ja, ik weet het", zegt het meisje, "en ik krijg ook tieten."
Leo
Leo - onze hartpatient
De chirurg vraagt aan een verpleegster en hoe gaat het met onze hartpatient bij wie we een hart hebben geinplanteert. zegt ze: goed hij heeft me zelfs een paar keer ten huwelijk gevraagd. Goed zegt de dokter zijn hart is klaar nu zijn HERSENS nog …..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook