This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kitty van Bentum
Kitty van Bentum - 1 Item
Dag lekkere stoute kerels! Ik ben erg gelukkig getrouwd alleen mijn vent is impotent. Dus aan sex doen wij heel weinig meer (beetje rimmen is het hoogst haalbare). Dat mis ik wel heel erg. Nu heb ik in overleg met mijn man besproken dat ik dit dat buiten de deur mag zoeken maar wel anoniem persoon en geen bekende. Ook wil hij er niks van weten verder en hij blijft er ook niet bij staan kijkenÖ. Bestel je een slipje van me en wie weet??
Kitty van Bentum
hot pantie used
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Pielar Sastra
Pielar Sastra - pijp-tip
Hey, hier ook een pijp-tip!probeer gewoon es heel traag (zeg dat hij zich gewoon daarop moet concentreren) met je tong, alle plaatsjes af te gaan... vergeet toompje en randje rond de eikel niet... ook eikel zelf... en restjes sperma afzuigen, aflikken... zo van die kleine dingen... z'n penis insmeren met slagroom...e en beetje per beetje oppeuzelen zoals 'n hamster een nootje opeet... zo mini likjes hapjes whatever, en maak dat je hem net wel of niet aanraakt. Liefs allemaalÖ.
Floyd
Floyd - droge en ook iet wat gevoellose eikel
Ik had altijd last van een droge en ook iet wat gevoellose eikel. Dit komt waarschijnlijk omdat ik besneden ben waardoor mijn eikel niet vochtig gehouden wordt. (zelf bedachte theorie) Maar nu zei iemand op dit form dat ik hem vet moest houden met een zalfje, nu smeer ik vaseline en mijn eikel wordt serieus gevoelliger, maar ik bedacht me net weet iemand of dit schadelijk is voor de penis?
Hans Klok
Hans Klok - PatiŽnt komt bij de dokter
PatiŽnt komt bij de dokter. PatiŽnt: "Dokter, waarom hebt u een koortsthermometer achter uw oor steken?" Dokter: "Huh? Shit, in wie zijn hol steekt dan mijn vulpen?
Boudesteijn
Boudesteijn - My nameís BOUDESTEIJN.
My nameís BOUDESTEIJN. So you do know what to scream later!
Elmer
Elmer - goede poes
HEY SNOLLIE! Heb je last van muizen in je buik? Nee? Dan heb je een goede poes!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook