This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jessica Albania
Jessica Albania - 1 Item
SEX is de nummer 1 behoefte van een man.. Dus wil jij een onvergetelijke date?! Zijn jou voorwaarden voor een perfecte date: DISCRETIE, HYGIENE, 100% NL, wel bespraakt, GFE, intellegentie, beide puur genieten en al niet te min een ontzettend GEILE date..Dan kan ik jou dit gegarandeerd geven! 30 min = 80,- 60 min = 130,- Ik doe geen anaal ontvangen, bare of klaarkomen in mond/gezich meert. Voor PZC en Plassex vraag ik tegenwoordig wel 20,- extra. Voor de rest is alles inbegrepen zoals zoenen, rimmen, vingeren etc... So not only the Sex, but also the Brains... Alles is met mij bespreekbaar... Dus wat is jou wildste FANTASIE? Wordt je heerlijk gepijpt, anaal bevredigd, of verwacht je toch meer de GFE experience? Ik jou ontvang op een discrete en NET VERZORGDE locatie te R'dam , waarbij alle benodigdheden aanwezig zijn, dus je hoeft zelf niets (voorbinddildo’s) mee te nemen behalve dan je goede ZIN. Trek je stoute schoenen aan en ik verheug me erop om jou wildste fantasie samen met JOU waar te maken! Contacteer me via mijn gedragen slipjes….
Jessica Albania
lekker gedragen slipje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - zijn belangstelling voor seks
"Wanneer neemt bij een man zijn belangstelling voor seks af, dokter?", vraagt een kennelijk oververmoeide vrouw. "Direct na zijn overlijden, mevrouw," stelt de geneesheer haar allesbehalve gerust.
Ed
Ed - Keutel “verkeerd”
Jongens! vanmorgen zat mijn Keutel “verkeerd”; Doet zoveel pijn dat je zou zweren dat hij dwars zit of in stuit!
Jochem
Jochem - Haar tepels strelen en plagen
Naast dat jij de tepels van dit meisje kunt likken en zuigen, kan je deze ook lekker strelen, er (zachtjes) aan trekken en een beetje plagen. Het strelen doe je door met je vingertoppen zachtjes over haar tepels heen te gaan. Een lichte aanraking is namelijk erg prikkelend. Je kunt dit ook met je vinger nagels doen, mits deze niet scherp is! Als je aan haar tepels wilt trekken dan doe je dat met je duim en wijsvinger. Doe dit zachtjes en speels. Als je merkt dat ze er van geniet, kan je vragen of ze het ook lekker vindt als je wat harder trekt. Wanneer je haar tepels wilt plagen. Kan je dit doen door bijvoorbeeld met 2 vingers zachtjes een tikje te geven. Er met een veer langs te gaan of de tepels met iets anders zachts te strelen. Een andere manier om haar te plagen is door een ijsblokje erbij te pakken, mmmm
Klitty Sanders
Klitty Sanders - mijn FOEF scheren en een lekker slipje aandoen
Hoi allemaal, vandaag eten wij gebakken aardappeltjes met sla en erwtjes! Heb alleen nog geen vlees, maar ga straks wel ff langs onze appie in Almere Stad. Ga dan toch ook even bij Suttorp langs (kom er dan toch voorbij) Ben verder lekker al klaar in mijn huisje en doe lekker niks meer vandaag. Heb geen zin en geen fut vandaag! Toch voor de zekerheid nog maar even mijn FOEF scheren en een lekker slipje aandoen voor het geval Suttorp mij nog even hard wilt nemen, net zoals vorige week overigens!
Léonie Notten
Léonie Notten - SEXTELEFOON:
SEXTELEFOON: druk 1 voor oraal, 2 voor anaal, 3 voor normaal, 4 voor trio, 5 voor SM en voor heel het pakket ... druk mijn nummer.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook