This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Elisha Kuthbertie
Elisha Kuthbertie - 1 Item
Hallo spannende mannen van Nederland. Zal me even voorstellen ik kom uit Weesp en ben net singel weer en zoek nu een lekkere foefridder waarmee ik me lekker los mee kan laten gaan! Ik zoek iemand waarmee ik me fantasie mee kan laten uit komen en waar de grenzen altijd verlegt kunnen worden naar meer. Ben je jong oud maakt me niet uit als het maar leuk en gezellig is en je een bikkelharde dong hebt. Zoek jij net als ik een spannende tijd en denk je dat je mij aan kunt? Neem dan meteen vai mijn gedragen slipjes contact met me op, en wie weet wat er al snel kan volgen! Lekkere kus op je tamp alvast..!!
Elisha Kuthbertie
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - het jelken van mijn penis
Ben nu al 6 weken bezig met het jelken van mijn penis. Het doet goed man! grtz
Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - Creampie
Sommige slipjeslovers hebben blijkbaar nog nooit gehoord van een creampie. Ik leg het even uit. Ook wel bekend onder Internal cumshot oftewel, de man komt klaar in de vrouw en de vrouw laat het voor de film eruit lopen, dit kan ook een anale cumshot zijn, zoals bij mij laatst...mmmm
Hans Klok
Hans Klok - rustig boerendorpje
In een rustig boerendorpje staat een boer met zijn zoon op het veld te discussiëren. Het gaat hier over een gevonden vrouwenslipje. Vader zegt: "Dit is een slipje van een oude vrouw" waar de zoon direct op inpikt en zegt: "Neen pa, dit is van een jonge vrouw." "Maar neen", zegt de vader terug, "'t is van een oudere." En zo blijven de twee nog wat verder ruziën. Tezelfdertijd passeert de pastoor en hoort de twee lawaai maken. Hij gaat bij de vader en zoon kijken en vraagt of hij kan helpen. "Wel", zegt vader, "we vinden hier een slipje en mijn zoon zegt dat het van een jonge vrouw is en ik zeg dat het van een oudere is. "Tja", zegt meneer pastoor, "laat mij eens zien." Hij pakt het slipje en bekijkt het, daarna duwt hij het onder zijn neus en zegt: "Dat dit slipje van een jongere of van een oudere vrouw is weet ik niet, maar van één ding ben ik zeker, ze is niet van deze parochie!"
Priscella Peurno
Priscella Peurno - gedragen slipstrings
Pssst! Heb jij soms ook interesse in mijn gedragen slipstrings???? laat dan eens een geil berichtje achter met je wensen en wat je er voor over hebt en dan komen we er samen wel uit hoor! Dikke kus op je DONG alvast….xxxx
victor
victor - jeuk en irritatie aan mn penis
Ik had een hele tijd geleden last gehad van jeuk en irritatie aan mn penis.. ik geloof dat het kwam van het wassen van de dong met zeep. Dus dat deed ik niet meer en dat ging over.. Maar Tegenwoordig heb ik vet vaak last van een droge huid.. (ik neuk wel heel vaak..) Ik Smeer mijn tamp nu meestal wel goed in met body lotion en dan gaat het helemaal goed en heb ik ook geen last van droogheid meer. Maar soms, als ik het eens een dagje vergeet, kan mijn dong weer hardstikke droog worden en gaat zelfs vervellen! Weet iemand of dit een huidziekte ofzo is? Jah ik vrij zonder condoom... ik heb verder geen last van iets.. alleen een onzettende droge voorhuid.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook