This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Tara Reijder
Tara Reijder - 4 Items
Welke lieve stoere man (met een bikkelharde dong) zou het met mij aandurven eens te zien of er een leuke klik is tussen ons. Ik ben een dame die niet van het gewone leven houd. Maar lekker stoer de wereld verkennen. Durf jij die stap met mij in het diepen te zetten laat snel iets van je horen via mijn gedragen slipjes!~
Tara Reijder
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tara Reijder
boops
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tara Reijder
grote slip!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Tara Reijder
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - andere erogene zones
Attentie Dames! vergeten jullie svp ook mijn andere erogene zones niet? Zoen me dus all over, in mijn nek, op mijn borst,mzijn tepels, en natuurlijk ook mijn anus… Weet je niet zeker waar of wat ik lekker vind? Vraag het me dan eerst! ( bijvoorbeeld of ik het lekker vind dat je drie vingers in mijn krans steekt!) Niks geiler dan een man die duidelijk durft te zeggen wat hij lekker vindt, toch?
Bathildie
Bathildie - "Nice Dick!"
What two words will clear out a men's restroom? "Nice Dick!"
Boudesteijn
Boudesteijn - een leuke tip!
Hoi, ik heb nog een leuke tip! je kan je bijvoorbeeld eerst rukken tot je bijna klaarkomt en dan koud water aanzetten. of je kan gaan zitten en dan met harde douchestraal op je pik en op je zak, mmmmm, of wat dacht je van langzaam met de straal langs je been omhoog tot je bij je pik ben. of kijken of je een stijve kan krijgen zonder je pik aan te raken maar met die douchestraal, mmmm, of jezelf rukken onder koud water en daarna heel warm aanzetten. is ook lekker!
NICO
NICO - (Jelken)
ik ben nu 3 maanden mee bezig (Jelken)en heb sinds maand ook penis stretcher gekocht van Gnetics en merk nu echt resultaat langer en dikker in vorm en zie ook meer aderen door me pik lopen. Ben zeer tevreden en me vriendin merkt het ook…
Zuster Nel
Zuster Nel - vlekken op der dijbenen
Komt een zigeunerin bij de dokter met allemaal groene vlekken op der dijbenen. Zegt de dokter: "Niets om u zorgen over te maken, u moet wel aan uw man vragen of hij er de volgende keer echte gouden oorringen in doet!"

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook