This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adriana Limana
Adriana Limana - 1 Item
Dag mannen, Ik kom dus uit de beste uitgaanstad van Nederland, Groningen!! Ik heb deze advertentie gezet omdat ik een lieve boy met een lekkere tamp zoek die samen met mij de stad op zijn kop wil zetten en natuurlijk meer... Lijkt je dit leuk? Dan zie ik je berichtje via mijn gedragen onderbroekje gauw tegemoet....
Adriana Limana
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dannie Muiteman
Dannie Muiteman - een paar koffers
Een man komt van zijn werk thuis en ziet in de huiskamer een paar koffers staan. "Waar denk jij dat je heengaat," vraagt hij zijn vrouw. "Ik ga naar Amsterdam. Als vrouw krijg je daar 75 euro per keer als je een man pijpt. Nou, en toen dacht ik bij mezelf: 'als ik het voor jou gratis doe, kan ik me er ook voor laten betalen.'" De man bedenkt zich geen moment, rent naar boven en komt binnen 5 minuten met een gepakte koffer terug. "Wat is hier de bedoeling van?" vraagt de vrouw. "Nou, zegt de man, "ik ga met je mee. Ik wil wel eens zien hoe jij rondkomt met 150 euro per jaar."
Ed
Ed - De aso keutel: (de mol)
Guys, vanmorgen deed zich de aso keutel: (de mol) zich bij mij weer voor! Dat is als je wilt schijten, je voelt hem ook zitten, maar er komen alleen maar krampen en scheten.auw!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - de douche op je ballen
Heeft iemand hier er wel eens over nagedacht om de stralen van de douche op je ballen te zetten? Of als je hem kan verwisselen in standen kan je een harde straal op je penis richten!! Zo ontdekte ik pas wat echt masturberen was……
Vicky Delos Santos
Vicky Delos Santos - Alzheimer's Test
Alzheimer's Test How fast can you guess these words? 1. F_ _K 2. PU_S_ 3. S_X 4. P_N_S 5. BOO_S 6. _ _NDOM Answers: 1. FORK 2. PULSE 3. SIX 4. PANTS 5. BOOKS 6. RANDOM You got all 6 wrong....didn't you?
Maaike
Maaike - De maat van de TAMP
De maat van de TAMP doet er niet toe voor het genot van de vrouw en de man. Het is hoogstens psychologisch. Dat is al meerdere malen door wetenschappelijk onderzoek aangetoond. We moeten in onze westerse wereld af van de obsessie met grote penissen. Dat stelt veel te veel mensen buiten spel. Mijn man (AAD) heeft geen grote penis, en hij is ook nog eens onbesneden. Hij is heerlijk om mee te vrijen, omdat ik met hem vrij om liefde. Iets wat jij nooit zal ervaren!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook