This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Estella Warrenstraal
Estella Warrenstraal - 4 Items
Hallo, ik kom uit Utrecht. Ik ben op zoek naar mannen (met lekkere harde tampen) met wie ik een gezellige tijd kan beleven en waar eventueel een goede vriendschap uit kan voort bloeien. Ben jij diegene die ook toe is aan een goede vriendschap laat me dan niet langer wachten en bestel een gedragen slipje van me…...
Estella Warrenstraal
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Estella Warrenstraal
dag!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Estella Warrenstraal
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Estella Warrenstraal
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - het wordt zo saai!
Heey allemaal, heeft iemand hier ook nog goede ideeλn om je af te treken onder de douche, iets met de douchekop ofsoow? , het wordt zo saai!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - opblaas fetish!!
Ik heb sinds kort ook een enorme opblaas fetish!! Zo wordt ik helemaal wild van zwemvesten. Ik heb een zwemvest met schuimvulling,2 uit een vliegtuig (eerlijk van marktplaats) en een jetskievest die heeft lekker veel riemen:P tig zwembandjes zowel ronde als die 3hoekige een opblaazbaar zwemvestje,opblaasboot,dieverse luchtbedden,zwembanden en nog het een en het ander. zoals plastic. Ik heb ook nog ergens een opblaasonderbroek maar die kan ik nergens meer vinden. Zou ik die ergens hebben laten liggen? Maar waar dan toch??
Alexandra von Bargen
Alexandra von Bargen - kleine penis
Mijn man heeft een kleine penis.......
Lois Vreugdevuur
Lois Vreugdevuur - ongeremd sexueel contact met een vreemde
Hallo. Ik hoop aan deze reactie een leuke date aan over te houden. rustig starten en elkaars naakte lichaam rustig leren kennen. voel me nu een beetje eenzaam zo alleen thuis. ik heb helaas ook geen DILDO! Herken je dit en wil je ook wel eens ongeremd sexueel contact met een vreemde? neem het dan op met mij..... lieve groeten!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Vrouwelijke logica
- Als je een vrouw op een voetstuk plaatst en haar wil beschermen van alle drukte, ben je een macho. - Als je thuisblijft en het huishouden doet, ben je een watje. - Als je te hard werkt, is er nooit tijd voor haar. Als je niet hard genoeg werkt, ben je een schooier. - Als je haar zegt hoe goed ze er uitziet, zijn het ongewenste intimiteiten. Als je niets zegt, is het mannelijke onverschilligheid. - Als je huilt, ben je zwak. Als je niet huilt, ben je ongevoelig. - Als je houdt van vrouwelijke vormen en sexy ondergoed, ben je pervers. Als je daar niet van houdt, ben je homo. - Als je ervan houdt dat een vrouw haar benen scheert en in vorm blijft, ben je een seksist. Anders ben je niet romantisch. - Als je haar bloemen koopt, wil je iets van haar. Als je het niet doet, denk je niet aan haar. - Als ze hoofdpijn heeft, is ze moe. Als jij hoofdpijn hebt, hou je niet meer van haar. - Als je dikwijls wilt, ben je oversekst. Anders is er iemand anders. - Als zij vrijgezel wilt blijven, heet dat onafhankelijkheid. Als jij vrijgezel wilt blijven, heb je bindingsangst. - Als jij aan de telefoon geile dingen zegt, ben je een hijger. Als zij aan de telefoon geile dingen zegt, is dat een euro per minuut

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook