This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Daniëlle Vissert
Daniëlle Vissert - 1 Item
Hallo leuke mannen, Ik ben een gescheiden vrouw en heb eigenlijk nog nooit een serieuze relatie gehad. Me ex heeft me meer gebruikt, maar daar wil ik het liever nu even niet over hebben. Ik hou wel gezelligheid en leuke dingen doen. Dus hou jij daar ook van en zou je die samen met mij willen doen? stuur dan even een reactie voor een gedragen onderbroekje…….
Daniëlle Vissert
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - Komt een man bij de dokter
Komt een man bij de dokter. "Tijd niet gezien", zegt de dokter. Waarop die man antwoordt: "Dat kan wel kloppen, ik ben een tijd ziek geweest."
Jannie Buma
Jannie Buma - seks in het bubbelbad
Het meest extreme dat ik ooit gedaan heb, is seks in het bubbelbad. Ik ben ooit met mijn toenmalige vriendje ED ‘s nachts via het dak een zwembad binnengegaan. Daar hebben we in het bubbelbad, omdat de rest van de baden veel te koud waren geworden, seks gehad. Het was eigenlijk niet eens lekker…….
Jan Lambers
Jan Lambers - dat pikt enorm hard
ik probeer het masturberen toch maar niet meer met zeep! dat pikt enorm hard vind ik maar ik was hem de laatste tijd wel met iets van mijn zus (voor de vagina) dus dan zal het voor mijn dong ook wel goed zijn (toch?) en het pikt niet. Ze keek eerst wel even raar toen ik er om vroeg maar nu vindt ze het o.k.!
James
James - hooker
A hooker once told me she had a headache.
Van Bafdonk
Van Bafdonk - je mond te houden
Een bont en blauw geslagen vrouw komt bij de dokter. De dokter vraagt onmiddellijk wat er gebeurt is. De vrouw zegt “Elke keer als mijn man dronken thuis komt, slaat hij mij bont en blauw..” De dokter klinkt opgetogen en zegt “ Daar ken ik wel een doeltreffend remedie tegen: elke keer als uw man dronken thuis komt, neem je een kopje kamillethee en begin je grondig te gorgelen. ” 2 weken later komt de vrouw terug bij de dokter, zij ziet er fris en herboren uit en zegt “Dokter, dit was een geniale oplossing! Elke keer als mijn man dronken thuis kwam en ik kamillethee gorgelde, gebeurde er helemaal niks!” Waarop de dokter zegt: “ Ziet u nou hoe eenvoudig het is om je mond te houden?”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook