This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marit Schedinga
Marit Schedinga - 1 Item
Hey foefridder! Ik wil gewoon een man treffen die mij wil met alles wat ik in mij heb. Die mijn lijf lekker vind. Die sex lekker vind. Die het heerlijk vind elkaar te prikkelen en te laten verlangen naar meer. Een man met zoveel potentie in zich dat ie geen woord nodig heeft om te willen neuken. Ik heb meer dan genoeg geile dingen te bieden. Ik hou van lekker neuken maar ook gewoon lekker strelen, masseren en de tijd ervoor nemen. Een stapje verder? Geen probleem, ik heb met lang niet alles ervaring maar ik weet dat genoeg dingen mij weten te boeien. Als je een slipje van me bestelt dan vertel ik je meer….
Marit Schedinga
mijn gedragen hipster
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Hans Klok
Hans Klok - voor mijn plezier naar de dames
Beste heren. Ik ga dus ook voor mijn plezier naar de dames. Wat de verdere redenen zijn en waarom deze dames dit vak uitoefenen laat me verder koud. Dat er hier een aantal heertjes zijn die zich hierom druk maken, laat me ook koud. Misschien dat deze heertjes ons geen pleziertjes gunnen??? Jaloezie? Wanneer de dames, naar mijn bescheiden mening, wat gehoorzamer aan de man zouden zijn, dan was prostitutie waarschijnlijk overbodig. Mijn menig. Dit wilde ik toch even kwijt.
AD
AD - ben opzoek naar goede speeltjes
Ik ben qua (anale) speeltjes op dit moment bij de 4cm aanbeland maar ben opzoek naar goede speeltjes op verder op trekken. Heeft iemand goede tips? Heb deze bij een duitse webshop besteld, naast onze eigen webshop een van de grootste op het gebied van anaaltoys.
Erikono Ishinio
Erikono Ishinio - kontvingeren
Als jij jezelf ook eens wilt kontvingeren dan kun je het beste met 1 vinger beginnen, veel glijmiddel gebruiken inderdaad. na verloop van tijd zul je merken dat je kringspier zich steeds sneller kan ontspannen en kan je met 2 a 3 vingers beginnen. dit heet dus oprekken, en daar heb je geduld voor nodig. het kan weken/maanden duren voordat je eindelijk goed opgerekt bent. Ik zit al op een hele vuist!
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - Een huwelijks taart
Een aantal wetenschappers zijn erachter gekomen welk voedsel ervoor zorgt dat de sex lust bij vrouwen met 85% afneemt...Een huwelijks taart!
Gordon
Gordon - sex hebben met een RIJPE, GESCHOREN DAME!
Hey Jongens! Even eerlijk, ik vind rijpe geschoren dames zeker geen aanrader. Ze lijken ook vaak helemaal niet op de foto’s op de website. Mijn laatste dame was dus zeker 60 jaar (op de foto leek ze overigens 35!) Maar ja, als je binnen bent zeg je toch geen “nee”. Dus toch maar overstag en ja hoor: de seks was een echte nachtmerrie i.p.v. van genieten deed ze ook nog eens alles wat ontzettend pijn deed!! (ze kan dus niet pijpen, trekt veel te hard aan mijn ballen, duwt ook nog eens steeds maar weer haar dikke borsten in mijn gezichtje)Wat mij betreft is er ook niets sexy meer aan haar lichaam, ik schrijf: een dikke buik, een lelijk gezicht en een stel hangende FLUBBERTIETEN. Nooit, maar dan ook nooit meer zal ik nog eens sex hebben met een RIJPE, GESCHOREN DAME!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook