This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Demi de Loozing
Demi de Loozing - 1 Item
Hey guys! Ik ben een veeleisende vrouw, dus bereid je alvast voor! Ik ben dol op aandacht en sex, niet veel vrouwen die dit hard durven op te zeggen, maar ik bind daar geen doekjes om. je mag wel sportief en gezond zijn, maar niet een TE fanatieke sporter zijn. En helemaal geen voetbalfan die de hele weekenden lang voetbal kijkt. Spontaniteit en positiviteit vind ik erg belangrijk. Er moet natuurlijk wel een goede vibe rondhangen. heb ik je aandacht gewekt? neem dat contact met me via mijn gedragen slipjes en wie weet hebben wij iets spannends op sexueel gebied….
Demi de Loozing
lekker slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - Mexicano:
Zojuist wederom naar het toilet geweest en wat denken jullie wat? Een Mexicano! Hij rook zo scherp dat het prikt in je neus. p.s. dit is familie van de Napalm stront......
Mandy Jumoke
Mandy Jumoke - pittiger en stouter
Elk koppel kent het moment waarop de spelletjes tussen de lakens voorspelbaar worden. Je kent elkaar te goed, je bent niet altijd even energiek en inventief, en kiest voor de gemakkelijkste weg. Maar wat kan je nou toch doen om het geheel pittiger en stouter te maken?
Ron
Ron - intelligentie
Een getrouwd stel zitten samen op de bank. Vraagt de vrouw aan de man “Van wie zou onze dochter toch haar intelligentie hebben? Antwoordt de man “Ik denk toch echt van jouw, ik heb de mijne namelijk nog!”
Bianca Luciano
Bianca Luciano - bikkelharde TAMP
Zo zijn er ook mannen die een half uur door kunnen beffen, en dan denken dat je het geweldig vindt. Natuurlijk geef ik ze hun zin, maar ik vind het eigenlijk saai. Die mannen moeten gewoon een onervaren huisvrouwtje zoeken, die gaan daar geil mee. Een vrouw als ik wil jou best even laten proeven, maar daarna wil ik wel een bikkelharde TAMP hebben!
Milo
Milo - mannen die graag anale seks hebben
Tip voor mannen die graag anale seks hebben, zoals ik. Hoewel het risico op incontinentie klein is, is het er wel. Men denkt dat het regelmatig verwonden van de innerlijke sluitspier ervoor kan zorgen dat die mannen last hebben van incontinentie. Hoewel een penis vaak ongeveer even groot is als de gemiddelde ontlasting, ontspant je kringspier zich onbewust om de stoelgang mogelijk te maken en wordt je spier niet gekwetst. De penetratie van een penis zorgt er echter voor dat je sluitspier onbewust samentrekt. Het herhaaldelijk penetreren door een samengetrokken sluitspier kan voor schade zorgen waardoor je sluitspier het vermogen verliest om je darm stevig af te sluiten!!! Fisten en het inbrengen van uitzonderlijk grote seksspeeltjes in de anus resulteert in een hoger aantal gevallen van incontinentie en is daarom niet aangeraden. (ik doe het zelf wel overigens….)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook