This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Kaylee Kwastjes
Kaylee Kwastjes - 1 Item
Hey jij daar met je lekkere dong! Ik ben een getrouwde vrouw die vaak alleen is, reden mijn man zit regelmatig in het buitenland en heb dus tijd en ruimte genoeg. Wil jij mijn lekkere grote borsten eens lekker verwennen, ik zal ze voor je gezicht houden en jij mag bedenken wat je er mee gaat doen. Ik zal wachten op jouw bestelling!
Kaylee Kwastjes
mijn slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Machiel Reservewiel
Machiel Reservewiel - GLIJHUIS
Als je weer eens naar een GLIJHUIS bent geweest (en dat jouw vrouw kwaad maakt), kan ze je straffen door je te ontnemen wat je echt wil. Seks is ook het laatste wat een vrouw wil wanneer ze boos, droevig, gefrustreerd, geïrriteerd of gestressed is. Veel mannen kunnen negatieve gevoelens uitschakelen, bij een vrouw ligt dit vaak moeilijker. Ontdek waarom ze boos is en probeer een oplossing te zoeken. Soms is het genoeg te erkennen dat je iets verkeerd hebt gedaan, in het andere geval moet een lang gesprek helpen….
Constanze
Constanze - gewoon spannend contact
Hoi. Ik zoek eigenlijk gewoon spannend contact in eerste instantie. dus ik hoef ook geen reacties bij de eerste keer van heb je naaktfoto's ofzo. ik houd van gesprekken met respect en dan kun je ook wederzijds respect verwachten. het moet gewoon zijn loopje kunnen doen toch??? Maar als jij weet hoe je met een meisje om moet gaan kan het nog wel eens een heel heet ''gesprekje'' worden! dus aan jou de keuze of je me gelijk mag strelen op de eerste avond!!!!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - jelken
Om lekker te jelken moet je wel babyolie in huis nemen! Olie smeren op je huid zal voor een zacht resultaat zorgen en je penis in een zachte flexibele toestand trainen gaat een optimaal resultaat bezorgen! Gebruik zeker geen water, bodylotions of zeep. Water droogt na enkele jelk-strookjes al uit en bodylotions of zeep gaat de huid van je penis irriteren!!!
Django
Django - raadsel
Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een stel ruitenwissers? Ze piepen allebei niet meer wanneer ze nat genoeg zijn.
Adri Kreugerts
Adri Kreugerts - kontvingeren
Hee, Ik probeer de laatste tijd wel 'ns te 'kontvingeren', maar mijn kringspier wil meestal niet goed open. Dus kom ik niet naar binnen. Hoe kun je die goed ontspannen zodat je makkelijk naar binnen kan? En als je met je vinger erin bent geweest, voel je daar dan wat van als hij er weer uitkomt? En kan er schade aan optreden?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook