This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Julia Werffert
Julia Werffert - 1 Item
Hey hallo, Ik vind het lekker om sex te hebben met oudere mannen. Die jonkies lopen alleen hun pik achterna en weten niet wat ze er mee doen moeten. Daarom op zoek naar een rijpere (geschoren) man. Liefst 35-40+. Vind jij het lekker om een jongere meid te laten genieten? Laat dan gewoon wat van je horen. En ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
Julia Werffert
mijn gedragen onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - Toen god de mensheid maakte
Toen god de mensheid maakte zei hij drie dingen. Toen god de man maakte “Goed” Toen god de jongen maakte “Nog veel beter” Toen god de vrouw maakte “Twee op drie is toch niet slecht?”
Dylan Jammes
Dylan Jammes - geile bedoeling in de bejaardentehuizen
De vergrijzing in Nederland heeft ook zijn gevolgen! Een land vol oude mensen betekent veel vrijgezellen die allemaal nog zin in sex hebben! Dat wordt dus een geile bedoeling in de bejaardentehuizen, iedere dag maken ze er, samen met de verzorgers, een groot feest van. Bejaarden batsen volgens mij een gat in de dag!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - je best doen om hem te ontspannen
het ontspannen van mijn kringspier voelt heel anders aan dan het ontspannen van andere spieren... `je moet het gevoel hebben hem open te 'zetten' zeg maar. het klinkt nu heel erg vaag, maar als je het idee hebt dat je hem ontspant blijk je bijna altijd nog je kringspier aan te spannen. Je moet echt je best doen om hem te ontspannen. Wat ook erg belangrijk is, zoals al eerder gezegd, ga rustig liggen. Probeer geen rare standjes uit waar je andere spieren moet aanspannen om te kunnen blijven staan... Vooral in het begin is dat erg belangrijk/handig. Later kan je proberen wat raardere dingen te doen maar begin lekker rustig en geef jezelf de tijd ervoor. Geef het niet na een paar minuten al op, vooral niet als je nog niet precies weet wat je moet doen om je kringspier te ontspannen. Zodra je het gevoel kent, kan je er makkelijker naar op zoek gaan, en dan zal het zeker een stuk sneller lukken !
Marco
Marco - mijn kringspier
Hoi! ik heb het gevoel dat mijn kringspier nogal zwak is, want kan zonder heel veel moeite 1 vinger er in kwijt of hoort dat zo is dat normaal? of is het verstandig deze te trainen? sorry voor deze "vieze vraagjes"
Lizette de Korff
Lizette de Korff - Bulgaars meisje
HEY BURU! Laatst bood een Bulgaars meisje mij aan om er direct een trio met een kennis van haar (een Bulgaarse tuinman, lees BONKORO) van te maken. Helaas was mijn kaart al vol, maar dat is misschien wel een idee voor de volgende keer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook