This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Inneke Brandsma
Inneke Brandsma - 4 Items
Hier moet je zijn! Ja hier kijk goed naar mijn foto’s zie ik er niet goed en lekker uit? En dat kan allemaal voor jou zijn. Ik zoek gewoon iemand voor Lekkere sex en als het klikt zou het fijn zijn om met regelmaat een middag of ochtend uit te zoeken. Misschien ben jij degene die ik zoek? Alvast een dikke zoen
Inneke Brandsma
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Inneke Brandsma
slipje uit
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Inneke Brandsma
hoi!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Inneke Brandsma
sluts
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - JOS
Mijn vriend Jos staat in de rij van de supermarkt met achter hem een knappe blondine. Wanneer hij zich omdraait, glimlacht ze lief naar hem en steekt ze haar hand op als begroeting. Verbaast vraagt hij aan haar of zij hem misschien ergens van kent. Stilletjes zegt zij tegen hem “Je bent volgens mij de vader van een van mijn kinderen.” Jos schrikt en begint diep na te denken... Plots denk hij terug aan zijn vrijgezellenfeest, aan de enige keer dat hij vreemd ging. Hij vraagt haar: “Ben jij soms die blondine die ik op mijn vrijgezellenfeest heb gepakt op de biljarttafel, toen al mijn vrienden stonden toe te juichen terwijl jou vriendinnen mijn kietelde met een natte selderij en een komkommer in mijn achterwerk duwde?”De vrouw schrik en zegt: “Jos, ik ben gewoon de lerares van je dochter!”
AD
AD - Wat leuk
Wat leuk dat dit meisje een stapje verder wil gaan! Mijn advies is om een wat langere toy te nemen die geleidelijk dikker wordt, check mij webshop, ik heb staafmixers met een diameter die gaan van 4,5 naar 6 cm, zo kun je jezelf heel rustig mee oprekken…..
Gerhardine
Gerhardine - Ik ben harig
HAI lekkere geile BEER! Ik ben harig. Scheren?
Mevrouw Jansen
Mevrouw Jansen - mijn zoon van 16 heeft van kinds af aan al een grote piemel gehad
Hoi allemaal, Ik zal me even voorstellen, Ik ben een moeder van drie zonen en mijn oudste is 16 jaar oud. Wij zijn heel vrij thuis dus niks deur op slot met het douchen en daarna is het niet erg om op de boven verdieping in je nakie rond te lopen. Maar nu komt het probleem: mijn zoon van 16 heeft van kinds af aan al een grote piemel gehad. Maar nu hij in de pubertijd zit is piemel enorm gaan groeien, zelfs zo groot dat ik het niet meer normaal vind. Ik was hierover op het internet aan het zoeken en kwam uiteindelijk bij deze website uit en kwam op het idee in het forum erover te vragen. De piemel van mijn zoon is veel groter dan dat van mijn man, ik heb mijn zoon gevraagd om hem op te meten en er kwam een lengte van 23 cm slap uit! Hij is pas 16 dus vandaar mijn enorme zorgen. Heeft iemand hier ervaring mee en weet hoe daar mee om te gaan?
Earl
Earl - in elk gaatje een zaadje
Waarom ik zo van tuinieren houd? Omdat in elk gaatje een zaadje moet natuurlijk!
Notermans
Notermans - bijsmaak
Recent is alle honing uit alle Belgische super markten gehaald! Er zat n.l. een bijsmaak aan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook