This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Astrid Dijkstra
Astrid Dijkstra - 1 Item
Hallo, hier een Overijsselse! ik ben wel getrouwd maar in mijn huwelijk vind ik niet meer genoeg voldoening. Leven is een sleur, sex is meer een verplicht nummertje, en daarvoor is het naar mijn mening toch niet bedoeld. Ik zoek als aanvulling een eenmalig slippertje. Iets voor jou ? bestel dan gewoon een slipje en doe er een blootfoto bij en wie weet contacteer ik je…
Astrid Dijkstra
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Currie Gurpstra
Currie Gurpstra - Cupedo.
Hoe heet Cupido die achter kleine kindjes aangaat? – Cupedo natuurlijk!
Floyd
Floyd - het niet paste.
Ik heb best vaak gehad dat het niet paste. Niet on mijn penis maar on het feit dat dames niet ontspannen omdat ze bang zijn voor pijn. Daarbij is mijn penis "extreem" dik wat het sowieso al lastig maakt. Daarbij is een voordeel dat je het kan aanpassen op haar gewenste diepte zodat beiden genieten. Nog een nadeel: condooms kopen, meerdere malen gehad dat het zo knelt dat de erectie verdween. Zat veelste strak. Bij de durex xl al minder maar toch nog wel. En overdag erecties krijgen is daarnaast zeer onprettig ! Daarbij zou ik liever een gemiddelde penis hebben dan de huidige. Het geeft toch meer problemen!
Ed
Ed - Populaire poep:
Gisteraveond weer iets leuks mee gemaakt. Ik zat op de WC en wat denk je? populaire poep!! Het was weer zo luid dat iedereen in de buurt moest lachen.
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - Streel haar schaamhaar
Weet je wat ik meestal doe als ik een slipje bij zo/n meisje ga halen? Eerst een beetje over de kleren heen strelen daarna wat verder en eronder enzo. Maar wat belangrijk is is dat je wel gewoon aandacht geeft aan het meisje zelf en niet alleen haar lichaam!! Streel haar schaamhaar en zoen haar bipsje of zelfs in haar anus! Pest haar ook maar een klein beetje. Maak haar supergeil door lekker spontaan haar FOEF te fisten en vervolgens je FIST weer wat meer naar boven te brengen. maar doe dit niet te lang want dan gaat het pijn doen...
Ellie MacPiel
Ellie MacPiel - grote piemels
Ik persoonlijk heb nooit moeite gehad met (te) grote piemels. Nu zijn er ook zeker dames die beweren graag een vriend te willen met een grote piemel tot ze er mee naar bed zijn geweest. Dan is het toch allemaal niet zo ideaal meer, pijn, lastig met bepaalde standjes, van alles. Toch heb ik een vriendje gehad met een behoorlijk grote penis en hij moest wel opletten dat hij niet 'voluit' ging iedere keer want dan deed hij mij pijn, nu heb ik dat nooit als probleem gezien, maar hij stootte zelf wel tegen mijn spiraaltje wat hem weer pijn deed. Ik denk dat een man met een gemiddelde penis zich nog het gelukkigste mag prijzen..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook