This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Geerie Stienstra
Geerie Stienstra - 4 Items
Hoi hoi Ik ben 31 jaar en heb een extreme fetisj voor o.a.a voeten en panty’s! Ik vind het heerlijk een man hiermee te verleiden maar ook om zelf gek gemaakt te worden. Als je het spannend vind zou ik je ook kunnen domineren of jij mij, maar dat is samen ontdekken en doen. Trekt dit je aan?? Reageer!!
Geerie Stienstra
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Geerie Stienstra
dobbelsteen
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Geerie Stienstra
tekening
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Geerie Stienstra
nette herenslip
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - Deze voyeur
dag dames! Deze voyeur uit Amsterdam zoekt geile vrouw die van exhibitionisme houdt Regelmatig jezelf laten zien in sexy outfits, dat is wat je wilt! Onder je rokje bekeken worden terwijl je met jezelf speelt bijvoorbeeld. Ook kunnen we samen naakt plezier beleven, ik zeg: Teasen en pleasen! P.s. ik doe geen extremen meer (vorige keer slecht bevallen!) Wat wil jij ? Mail maar snel voor meeer
Gomez
Gomez - lekkere verwenbeurt
Ben jij ook een mooie jonge vrouw die het kan waarderen dat jij de volle aandacht krijgt en een lekkere verwenbeurt krijgt waarbij jij centraal staat? Ik ben een man die niet eerst aan zijn eigen genot denkt, maar het veel belangrijker vindt dat jij geniet. Massage, strelen, beffen vingeren is allemaal mogelijk. En daarna natuurlijk ook samen genieten. Vergoeding in overleg na bewezen diensten. Niet komen is niet betalen!
Ed
Ed - Gewoon lekker oprekken
Hoezo niet kontvingeren? Als je elke dag naar de wc gaat om te poepen dan ga je toch ook niet binnen een jaar incontinent worden?? Gewoon lekker oprekken dus, n.b. als je niet oprekt totdat er een speeltje in kan van een diameter van 10cm is er weinig aan de hand en gaat de kringspier gewoon weer sluiten. Ik spreek uit ervaring!
Margot
Margot - heuse toy boy
Ook ik ben nu op zoek naar een heuse “toy boy”!!!!. Een lekkere jonge jongen met zo/n bikkelharde TAMP voor regelmatige sexdates en zo… Laat maar via mijn gedragen slipjes weten als je interesse hebt. Iik kijk uit naar de reacties :)
bastiaan
bastiaan - de lotto winnen
Een man tegen zijn vrouw: “Lieverd... Wat zou jij doen als we de lotto winnen?” Waarop zijn vrouw zegt: “Ik zou de helft pakken en van je scheiden.” “Oké is goed,” zegt de man “we hebben 12 euro gewonnen, hier heb je 6 euro en nu oprotten!”

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook