This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Britt vd Heidenis
Britt vd Heidenis - 4 Items
Stel: je bent een onderdanige man die rust vindt in volledige overgave en het uitvoeren van opdrachten. En gewillig een door mij bepaalde straf ondergaat indien je faalt een opdracht goed uit te voeren. Wat kun je dan van mij verwachten: vernedering, diverse soorten opdrachten, onderwerping, bondage, zweepslagen, het opzoeken van lust- en pijn grenzen, online en R/L ontmoetingen En mij aanbidden. Belangrijke kernwoorden: vertrouwen, respect, grenzen verleggen en eerlijkheid. Deze Meesteres houdt van luxe verwennerij! En verdient dit !! Stuur mij een mail voor een gedragen onderbroekje waarin je tevens jezelf beschrijft en je duidelijk beschrijft waarom jij jezelf geschikt acht om mijn slaaf te zijn, welke ervaring je hebt in het slaaf-zijn en hoe je mij gaat verwennen. Het lijkt me onnodig te vermelden dat fakers of mannen die niet aan bovenstaand kunnen voldoen, niet hoeven te reageren.
Britt vd Heidenis
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Britt vd Heidenis
slipje uit!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Britt vd Heidenis
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Britt vd Heidenis
boops....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marcel
Marcel - kom dan niet met van die onzin
Hoewel de kans erg klein is, kan het voorkomen door herhaaldelijk spelen met een buttplug, beschadigen optreden van jouw binnenste sluitspier. (dit kan gebeuren door tι grote voorwerpen tι diep en te hard in te brengen. Als je doorduwt wanneer de binnenste sluitspier gesloten is, kan dit ook voor beschadiging zorgen. Dan forceer je namelijk de sluitspier.) Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat de sluitspier niet meer goed sluit, wat incontinentie veroorzaakt. De kans dat dit gebeurt is hoger bij fisting en het gebruiken van grote seksspeeltjes. maar waarom zou iemand het niet doen dan? het voelt lekker,zolang je het goed doet gaat er niks kapot. en alleen maar omdat het volgens sommige mensen "niet hoort" kan het dan niet? er zijn zat dingen die niet hooren,maar die mensen wel doen. dat jij die mening hebt,best,jij weet toch niet wat je mist. maar kom dan niet met van die onzin aan dat een buttplug je anus permanent kan uitrekken!
Guy
Guy - ik loop vaak gewoon naakt door mijn huis
Hoi allemaal! ...ook ik loop vaak gewoon naakt door mijn huis. En af en toe speel ik met mezelf. Zijn er ook nog leuke open minded vrouwen die eens langs willen komen om te kijken...? Dan ga ik mezelf neuken met mijn elctro stim. vib. en trek me zelf af of zo…..
Anna Rokitama
Anna Rokitama - Hey tampert
Hey tampert! Weet jij hoe zwaar een ijsbeer is? Nee?? Zwaar genoeg om het ijs te breken, of niet dan?? waar wacht je nog op?
Pien Ashwyn
Pien Ashwyn - raadsel
Waarom gebeuren er zoveel ongevallen wanneer mannen heel erg dronken zijn? Omdat ze dan hun vrouwen laten rijden.
Herman van Veen
Herman van Veen - Hollandse pot
Het is weer het seizoen voor de Hollandse pot op tafel!! En die blijkt ook nog eens uitstekend voor de kwaliteit van mijn sperma. Aardappelen, groenten en vlees: mannen met dit voedingspatroon, hebben 2x zoveel zaadcellen als heren die anders eten……………..jammer voor de rest dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook