This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Camilla von Seelen
Camilla von Seelen - 1 Item
Dag allemaal, Mijn vriend en ik delen samen dezelfde fantasie. Het lijkt ons namelijk wel een keertje geil als er een man bij ons in huis komt tijdens dat wij seks met elkaar hebben. Gewoon lekker geil meekijken hoe ik mijn vriend pijp en hij mij lekker beft en mij bijv. daarna lekker van achteren neemt. Het lijkt ons zo mega geil als jij ons bekijkt terwijl je daar met een stijve dong zit. En wie weet mag je daarna wel met ons mee doen. Maar het gaat ons er voornamelijk om dat wij er een kick van krijgen als we worden bekeken. Durf je het niet aan om naar ons toe te komen, is het misschien ook wel een idee om ergens op een parkeerplaats af te spreken of ergens buiten. Dat jij dan stiekem komt kijken! Ook is het eventueel mogelijk om eerst met elkaar te cammen op msn. Groetjes van een geil stel!!
Camilla von Seelen
klein gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - een status-symbool
De eerste keer dan m'n even oud vriendje mijn penis zag keek hij zijn ogen uit. Hij kon er niet van afblijven. Ik had een grote en hij een kleine. Echt een heel groot verschil. Na twee jaar kreeg hij ook een echte grote en was hij tevreden met zichzelf. T'is toch wel een status-symbool, of niet dan?
Maarten
Maarten - heuse hoge slip die perfect corrigeert
Ik heb nu toch zo iets lekkers voor mezelf gevonden! Een heuse hoge slip die perfect corrigeert!! Naadloos en transparant op je ballen, met een tanga effect…… Ga hem gelijk testen in een GLIJHUIS!
Gomez
Gomez - last van incontinentie
Een medische studie onderzocht een groep homo’s die vaak anaal werden geneukt. Van die mannen had 25% af en toe last van incontinentie van de stoelgang. Bij een groep heteroseksuele mannen (met mensen van dezelfde leeftijd) had slechts 3% af en toe last van incontinentie van de stoelgang (met uitzondering van een paar darmpatiënten). Toen de wetenschappers een groep patiënten met aids onderzocht, had 50% van deze mensen af en toe last van incontinentie,net zoals ik helaas.
Ron
Ron - Paars.
Als ik 11 ijsblokjes heb, en jij hebt 8 peren, hoeveel pannenkoeken passen er dan op het dak? Paars. Want Aliens dragen geen hoeden.....
Jelly Carson
Jelly Carson - jelken
Wanneer je gaat beginnen met jelken, moet je jouw erectieniveau in overweging gaan nemen. Je wilt niet te stijf je penis gaan jelken omdat dit “gevaarlijk” kan zijn. langs de andere kant gaat een slappe penis niet voor een goed resultaat zorgen. Probeer je penis semi-stijf te maken om ervoor te zorgen dat het jelken een goed resultaat gaat meebrengen. Jelken is het meest effectief als je penis voor 40 tot 70% hard wordt. Succes weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook