This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wilhelmina Drees
Wilhelmina Drees - 4 Items
Hoi geilspinnen! Ik vind het heerlijk als je met mijn kleine voetjes speelt . zachtjes strelen en lekker masseren . met je tong tussen mijn kleine teentjes likken en proeven . en dan lekker met je pik er tussen . dat vind ik zo’n lekker gevoel . helemaal als ik met mijn kleine kale geschoren poes op je gezicht zit . dan trek ik je af met mijn kleine zachte voetjes tot je ze helemaal onderspuit en ik denk dat er dan ook wel wat vochtig meisjessap uit mijn spleetje sijpelt . zo in je mond . en dan lik ik mijn eigen voetjes weer helemaal schoon tot het laatste druppeltje. Bestel je snel mijn gedragen slipje??
Wilhelmina Drees
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Wilhelmina Drees
bips
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Wilhelmina Drees
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Wilhelmina Drees
buuf
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - prachtwijf
Dit meisje vind ik echt een prachtwijf. Ze heeft een eigen huis, twee katten en een chique Audi A5. Hoewel ze nog maar 35 is, gaat haar reputatie als gehaaide manager haar vooraf. Ze is gemaakt voor het succes, dat kan niet missen. ‘En toch slaag ik er maar niet in om een man aan mij te binden’, treurt ze. ‘Dat heeft maar één reden: mijn vagina ruikt een beetje. Het metalige aroma van mijn preutje lijkt geen enkele man te kunnen bekoren.’
Chloris
Chloris - dit SLIPJE
HEY SLIPSNIFTERT! Ruikt dit SLIPJE soms naar chloroform?
Ron
Ron - een voetfetish
Het valt mij op dat de meeste dames hier al snel verwijderd/geband worden die het hebben over een voetfetish. (fake account?) Ook ik zou niets liever willen dan een vriendin die me maar al te graag opwind met haar vieze zweetvoetjes… Volgens mij zijn er maar weinig meiden die daar ook echt openlijk voor uit durven te komen! (dat ze dat dan alleen zouden doen voor hun vriend of zo)
Erica Rochelle Tjerpstra
Erica Rochelle Tjerpstra - Hij kan zijn stropdas in 5 seconden knopen
Let eens op hoe hij een klant zijn stropdas knoopt. Gaat het supersnel en soepel of is hij een kluns? Hoe hij zijn stropdas knoopt, zegt veel over zijn motoriek heb ik mogen ervaren. Vingervlugge mannen hebben een betere motoriek in bed, mmm lekker hoor....
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - lieve Vulva
Lieve, lieve, lieve Vulva Je bubbels prikkelen mijn borrelnootjes, je geuren leiden mijn geslachtsorgaan Je zwellende kelkbladen omhelzen mijn bikkelharde dong. Na de symbiose hij bengelt. En hengelt naar op-nieuw. Ei-kels die jou misprijzen. Fluor vaginalis: wat wil mijn mond nog meer? Vogelvrije Vulva, vergeet deze povere letters. Groei mij wéér. Onder onze spetters. Symbiosebloem, navel van het heel-al. Oermoeder van Cacharel. Kom en geur maar lekker hier!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook