This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dilara Stinanski
Dilara Stinanski - 1 Item
Hallo mannen, ik ben een behoorlijke geilspin. Ik ben in het dagelijkse leven een saaie tandarts assistente maar ik verlang naar een man die mij, buiten mijn saaie leven om, laat zien dat het leven niet zo saai hoeft te wezen. Ik wil graag een man met wie ik lekkere seks kan hebben die mij de aparte dingen van het seks leven wil laten zien. (Voorbind) speeltjes zijn trouwens ook van harte welkom voor de minder potente onder jullie. Ruik jij straks aan mijn gedragen slipje??
Dilara Stinanski
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Natasha Slane
Natasha Slane - de beste slager
Weet je wie de beste slager is? Jouw vader, die kon met zijn worst een heel varken maken!
Eva Jienie
Eva Jienie - Op een dag in het paradijs
Op een dag in het paradijs zat Eva haar preut uit te spoelen in de branding van de zee.Plots flitste een felle bliksemslag vanuit de hemel neer, gevolgd door een enorme donderslag. Waarna een harde schreeuwende, woedende stem de vanuit de hemel klonk. “TRUT, wat doe de gij nu!!, Ik heb zojuist de vissen geschapen, die lucht krijg Ik er nooit niet meer af natuurlijk !! “
Van Keulen
Van Keulen - leuke string
openingszin voor in een bar: "Wat een leuke string heb je aan!"
AD
AD - Mannen Speeltjes
Ook voor de mannen hebben wij uiteraard nog meer leuke en geile speeltjes in mijn webshop. Neem gerust eens een kijkje tussen onze opblaaspoppen, cockringen, penispompen en nog veel meer. Mocht u een product niet vinden, maar die u wel wil hebben? Stuur een mail naar ons verkoopteam en wij gaan voor u opzoek.
James
James - een groot probleem
Dag iedereen, Ik heb, sinds ik hier regelmatig slipjes ophaal, een groot probleem! Ik ben nu in mijn 'tienerjaren' en hield me eigenlijk echt nooit bezig met meisjes, tot nu! Maar ik heb een probleem, en dat is namelijk mijn zeer kleine penis. Heb nog nooit gemeten, maar weet wel dat hij een pakje kleiner is dan gemiddeld. Nu met de meisjes hier begint het goed te lukken, maar de seksuele kant komt ook ooit wel eens, en daar ben ik enorm bang voor en daarvoor durf ik zelf eigenlijk minder, door de schrik van op een dag enorm teleurgesteld te zijn. En ook voor de schrik van dat meisje niet te kunnen geven wat ze nodig zou hebben (als je begrijpt wat ik bedoel). Weten jullie hier raad mee? Want ik zou het echt niet meer weten.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook