This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Jenna Smeets
Jenna Smeets - 1 Item
Hey Chico! Ik doe de deur open in een zwart mini jurkje en hoge hakken. Je grijnst als een ondeugend jongetje dat net zijn verjaardag kadootje mag open maken. Je bikkelharde DONG begint ineens te kloppen als nooit tevoren. en je voelt je zaad borrelen terwijl ik naar je glimlach, met mooie rode lippen, die in je gedachten al strak om je harde kloppende DONG sluiten. Hier fantaseer je al dagen over. Waar wacht je nog op? Dikke kus alvast.
Jenna Smeets
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - De garage van Boudesteyn
De garage van Boudesteyn is één van de vijftig privéhuizen, clubs, massagesalons en escortbedrijven die meedoet aan de Nationale Relaxdag aankomende zondag. De open dag is bedoeld om de branche op een positieve manier te presenteren. Boudesteyn vindt dat seksbedrijven ten onrechte nog altijd een slecht imago hebben. ,,Het taboe op betaalde seks is nog altijd groot en daar lijden eerlijke ondernemers onder!’’
Bas Gitaar
Bas Gitaar - ik zit inmiddels met een probleempje
Geachte forummers... Ook ik zit inmiddels met een probleempje.. Als mijn pikkie slap is, dan is ie echt klein... en dun.. lijkt net een piemel van iemand van 8... en dat staat écht niet bij een grote kerel (ben 1.85m) maar als ie stijf is. is ie 17.2 (jaja nauwkeurig ) en 12.5 cm in omtrek.. Nu maak ik me dus zorgen om 2 dingen.. 1. kan ie in slappe toestand ook nog doorgroeien?? 2. 12.5 omtrek is dat redelijk "neukbaar" ? of is dat onder het gemiddelde? en groeit dat ook nog?? bij voorbaat dank.. wat betreft mijn onzekerheidjes..
Inge Drozova
Inge Drozova - Ik zoek een leuke goed uitziende man
Hoi lekkere stoute kerels! Zaterdagavond ga ik weer met mijn vriendin op stap, ze is mooi en een tikkeltje stout.... Ik zoek een leuke goed uitziende man met een bikkelharde dong die haar versiert gewoon in de kroeg waar wij zijn, reageer met een blootfoto op mijn slipje en we spreken snel verder af.. !!
Felicia Crowtonie
Felicia Crowtonie - mijn hete lichaam verkennen
Hey! Ik zit dus momenteel een beetje in de problemen financieel welke geile hete man wil me een beetje steunen en met me mijn hete lichaam verkennen en mijn natte schaamlipjes te voelen? Ik heb er zo’n zin aan !!! Een echte man met een lekkere harde TAMP voor mij alleen. Ik ben overigens niet zo ervaren maar nu al zo nat maak jij mij natter en heter en geef je me mijn hoogte punt zoals ik bij jou! Wil jou lekker diep in me en je harde .... voelen Hou van geile sex en als dit mij uit de problemen kan helpen waarom dan ook niet ;) ? Kan niet ontvangen helaas dus hopelijk weet jij nog ergens een geile plek voor me………
Luc Coolman
Luc Coolman - in ruil vraag ik wat genot
Hoi! ik zoek nu een vrouw waar ik mag komen klussen in tuin of schilderen (dat is ook mijn beroep )in ruil vraag ik wat genot ben zeer nette sportieve man niks moet veel kan tot 6o jaar; rijp, geschoren en mollig zeker welkom heb alle materiaal mail me maar groetjes alvast!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook