This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yosien de Wittert
Yosien de Wittert - 1 Item
Hallo leuke vent, ik zal mij even voorstellen. Ik ben een geile meid.. Ik ben vrijgezellig en ik geniet van het leven, Maar ik zou nog meer genieten als ik een lekkere geile vent tussen mijn benen voel. Mijn geschoren poesje is weer toe aan nieuw zaad en misschien is dat die wel van jou? Waar moet je aan voldoen? Als je maar lekker geil… en een lekkere bikkelharde DONG hebt, dan ben ik helemaal tevreden. Dus heb je dat en je vind mij wel een lekker geil ding? Waar wacht je dan nog op? Laat iets van je horen!
Yosien de Wittert
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Willemien Ratelband
Willemien Ratelband - Een man komt thuis van de dokter
Een man komt thuis van de dokter en zegt tegen zijn vrouw: "Ik snap er niets van, ik moet volgende week terug en dan moet ik mijn urine, ontlasting en sperma meenemen. Waarop zijn vrouw zegt: "Neem dan je grijze broek mee, daar zit alles in!"
Dion
Dion - Fetish?
We heeft er hier ook een Fetish? Ik bedoel foto’s of filmpjes met een bepaald doel, zoals bijvoorbeeld naakte vrouwen met kousen aan! of (en dat is dan weer mijn persoonlijke favoriet) blote vrouwen die aan het roken zijn met halfhoge laarsjes, met een ritsje aan de achterkant en een bondje aan de zijkant, aan!
Margriet Jilsing
Margriet Jilsing - geil stringetje, panty of bh
Yo Mannen, Opzoek naar een geil stringetje, panty of bh? Dan ben je bij mij op het goede adres! Ik verkoop slipjes in alle kleuren en soorten. Wat ik allemaal met de slipjes, panty's of bh's doe.... Dat mag jij mij vertellen! Bij elk slipje, panty of bh krijg je een foto als bewijs... Het is mogelijk om het slipje, panty of bh bij mij thuis te komen afhalen en uit te trekken. Verzenden is ook mogelijk, dit gebeurt in een lucht dicht zakje en wordt discreet verstuurd!
Notermans
Notermans - Ik geef jou massage
Hey! Ik geef jou massage terwijl jouw man toekijkt en of meer naakt klussen! Ik ben vrouw vriendelijk man , heb geen probleem met verloren hand bijvoorbeeld. Alles is bespreekbaar en ik kan hier ook ontvangen! Groeten alvast.
rio
rio - Wil je ook eens bijverdienen
Wil je ook eens bijverdienen vanuit je eigen huis met webcammen? Je kunt zelf bepalen op welke momenten je camt en hoe lang. Is dit 's morgens, 's avonds, ... maakt niet uit. Wat verwachten we van je als je komt webcammen? NIETS! Nou, dat ook weer niet, maar we verplichten je tot niets. Je bezoekers hebben wensen en verwachtingen, en jij mag zo ver gaan als jij wilt. En hoe vaker je online bent, hoe meer bezoekers er terugkomen, en hoe meer je verdient! Als je denkt dat cammen alleen is weggelegd voor bloedmooie langharige meiden van rond de 20 heb je het helemaal mis. Onze klanten vinden het juist opwindend om geil te chatten met zeer rijpe, geschoren vrouwen die bij hem in de straat zouden kunnen wonen! benodigdheden: Om te webcammen heb je een computer nodig met één of zelfs meerdere webcams, een snelle internetverbinding (liefst zonder data-limiet) en lekker veel fantasie! Als je, net zo als ik, echt succes wilt hebben kan je met je stem via een microfoon wonderen verrichten en je gesprekspartner verleiden. Je kan zelf kiezen of, en wanneer je te horen bent. Waar wachten jullie nog op?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook