This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - 1 Item
Dag slipjesruikers! Mijn man is al weer een tijdje impotent en kan mij dus niet meer geven waar ik eigenlijk heel erg naar verlang. Knuffelen doen we wel en hij verwent mij nog steeds in bed maar die bikkelharde DONG in me voelen, dat zit er gewoon niet meer in. Dat verlangen om gewoon weer lekker lang met iemand te vrijen en een harde in mijn handen, mijn mond en mijn geschoren poes te voelen heeft me doen besluiten deze oproep te doen. Misschien krijg jij ook niet meer in bed waar je naar verlangt? Of misschien wil je meer seks dan je nu krijgt? Leeftijd vind ik niet belangrijk als je maar schoon bent op jezelf en discreet kan zijn over ons. Dus mannen stap over die drempel en reageer op mijn gedragen onderbroekjes!
Merel van der Schaar
mijn onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - huishoudelijke taken
Hallo dames! Ik ben een zeer potente man en heb morgen om 13 uur vrij wil graag bij iemand huishoudelijke taken uitvoeren (naakt!) zoals bijvoorbeeld: bad poetsen bed op maken enz wie weet wat er van komt en komt er niets van heb je je huis gepoetst mooi toch?
Blanka
Blanka - De Blanke Sabel
Een aantal jaren geleden ben ik met mijn vriend naar bed geweest, terwijl ik ERNSTIG ongesteld was. We waren op vakantie en sliepen in een heel luxe hotel (hotel De Blanke Sabel). Je weet wel: witte lakens, witte vloerbedekking en een rode FOEF... We dachten dat het met een handdoekje wel oké zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Het was echt vreselijk toen we de volgende ochtend wakker werden. We hebben geprobeerd om alles nog schoon te maken, maar dat lukte niet meer. Bij het uitchecken nam ik me dan ook voor om er nooit meer terug te komen!
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - de vismarkt
Zo kocht ik laatst op de vismarkt te B maatjesharing. Ik kreeg er die dag 3 voor de prijs van twee. Na het nuttigen en twee dagen oprispingen van rottende haringen wist ik waarom. Die geur…man, man, man, het gedacht van dŕŕr je tong in te stoppen is er nog steeds teveel aan. Zetten mijn knop op af: de geur van overjaarse ‘Fruits de mer’, ‘Oesters’ uit de snelverkoop en wulloks, gefrituurde zeedelicatessen. Een foef die naar eten ruikt is verdacht, en doet vermoedens rijzen aan seksuele fantasieën met etenswaren, gaande van geschilde aardappelen tot en met zauerkraut.
AD
AD - Speeltjes Vrouwen Een lijst producten, speciaal voor vrouwen...
Iedere vrouw heeft andere wensen. Dat is onze lijdraad geweest in het vormen van deze selectie van mijn webshop! Kies uit producten zoals: Vibrerende eitjes, Vagina toys, Strap on`s, Geisha Balls en noem maar op, mmm lekker allemaal hoor!
Ashley Banziger
Ashley Banziger - gedachten willen lezen
Ik zou zo graag je gedachten willen lezen, maar de hele dag horen hoe sexy ik ben gaat me toch vervelen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook