This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Linsey Warster
Linsey Warster - 1 Item
Wij zijn 2 bi meiden die niet meer verliefd zijn op elkaar. maar wel samen een lekkere man zoeken om lekkere dingen mee te doen. We kennen elkaar inmiddels al een behoorlijke tijd. We zijn elkaars eerste wat vrouwen betreft en zijn al een tijdje op zoek naar een man die erbij durft te komen om ons alle hoeken van het bed en daarbuiten te laten zien. en natuurlijk ook te laten voelen. Ja bij het stappen komen we wel eens een man tegen die zegt dat hij het geil vind ons samen te zien spelen en daarna mee te spelen ,maar wanneer puntje bij paaltje komt peren ze hem toch en dat is jammer,want uiteindelijk hebben we elkaar geen echte TAMP te bieden en een strap-on dildo is het wat dat betreft net niet want er gaat niets boven een echte heerlijke bikkelharde warme TAMP. We zijn allebei gevers en we zijn beiden meiden die het heerlijk vinden te genieten. Lekker elkaar te verwennen. We winden elkaar op maar we zijn verder niet verliefd op elkaar. We zoeken ook geen liefde dus je hoeft wat dat betreft niet bang te zijn dat we jaloers raken of wat dan ook: we zoeken gewoon lekkere opwindende sex en het het liefst voor meerdere keren om elkaar geil te ontdekken en meer te experimenteren. Bestel eerst maar eens een slipje en dan zien we wel, ok??
Linsey Warster
diverse gedragen slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Kees Trekface
Kees Trekface - Kloosterseks 50 euro
Er rijdt een man langs een klooster. Daar ziet hij een bord in de tuin staan: "Kloosterseks 50 euro" De man gaat naar binnen en betaalt 50 euro aan moeder overste: "Ga maar door die deur," zegt ze. De man staat weer buiten. Daar staat weer een bord: "U bent zojuist genaaid door moeder overste."
David
David - biologische eierwekker
Als ik mijn vrouw een lekkere massage geef, krijg ik een kus en gaat ze slapen. Als ik het erotisch maak dan heeft ze er nu geen zin in en houd ze boot af! Ik weet gewoon ook niet waar ik aan toe ben. Ik snap dat ze tijd nodig heeft en dat een man een biologische eierwekker heeft, maar het is mooie jonge vrouw van 43. Die heeft toch ook haar behoeftes? Snappen jullie dat nou??
Hettie Pohlkampf
Hettie Pohlkampf - promiscuous person
A promiscuous person is a person who is getting more sex than you are!
Boudesteijn
Boudesteijn - een heuse Strap-on
Ik gebruik sinds kort een heuse Strap-on! Deze strap-on is geweldig voor de liefhebbers onder ons (zoals jij !) . De elastische riemen houden alles op zijn plaats. De jelly dildo is lekker lang en is geweldig voor anale en vaginale stimulatie, heerlijk weer!
Morgan Foxy
Morgan Foxy - alle mannen afknappen op een foef met de geur van rotte vis
Het is volgens mij echt niet zo dat alle mannen afknappen op een foef met de geur van rotte vis. ‘Sommigen kicken daarop, zoals mijn vriend AAD. Ze worden er met name geil van. Zodanig zelfs dat ze overspel plegen met vrouwen die straffer rieken dan hun eigen echtgenote! ’‘Helaas is het net dat uitgesproken aroma dat voor echtelijke problemen zorgt. AAD moest wel bekennen dat hij vreemdging doordat zijn vrouw opeens een vreemde geur gewaarwerd aan zijn penis.’…

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook