This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Lois Vreugdevuur
Lois Vreugdevuur - 1 Item
Hallo luitjes, ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. ik schaam me voor de penis van mijn man! en altijd al gehad, ook op school, sportclubs etc. tijdens douchen. Hij is maar 23cm lang en 14cm in omtrek tijdens erektie. tijdens slappe toestand:16 a 17 cm lang & 11cm omtrek. Hij is al midden 40 dus ie is al uitgegroeid ! Hoe zien anderen deze lengte en dikte, daar ben ik heel benieuwd naar !!! Reageer als je een bikkelharde dong hebt!
Lois Vreugdevuur
lekker slipje mmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gerrit en Corrie
Gerrit en Corrie - een nieuwe strapon
Wij hebben pas geleden een nieuwe strapon in de webshop besteld kunnen niet wachten tot deze wordt bezorgd! Wordt vervolgd dus!
AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - Ik kan d'r niks aan doen
Ik kan d'r niks aan doen... en meiden hebben liever iemand met een wat kleinere die hem heel erg goed weet te gebruiken dan een grote die niks kan... wees dus net als ik tevreden met jezelf en wat je van de natuur gekregen heb... dus daar moet je dan mee leven en je kan het niet veranderen, dus dan maar zorgen dat je er heel erg handig mee wordt, en denk je egt dat meiden afknappen op je als je lul te klein is?? Ik zeg: beter een kleine die steigerd dan een grote die weigert edit: ik lees net dat hij 14cm in omtrek is en das heel erg veel... volgens mij hebben de meest meiden liever een kleine dikke dan een lange dunne correct me if i'm wrong
Anne Lorraine Gales
Anne Lorraine Gales - veel mannen een grote penis hebben
Aangezien hier veel mannen een grote penis hebben (of het in ieder geval beweren)leek dit topic me wel gewenst: Want ik kan me voorstellen dat er bij het hebben van een grote penis (zoals bijvoorbeeld bij Luc Notermans) naast voordelen ook nadelen verschijnen. Bijvoorbeeld het altijd (erg) zichtbaar zijn van een bobbel in slappe toestand. Het feit dat een stijve helemaal op valt in het openbaar. Dat een stijve krijgen heel vervelend kan zijn en soms zelfs pijnlijk. Dat in de pubertijd sommige mensen er erg vreemd over kunnen doen en meisjes er erg .. lullig (goede woordkeuze) over kunnen doen. Of dat het lastig is tijdens de seks. Wat zijn jou problemen en oplossing? Of ondervind je alleen maar positieve effecten van het hebben van een grote penis.
Van Keulen
Van Keulen - ongeschoren of deels geschoren
hallo vrouwtje! Ben jij al klaar voor de zomer, of nog steeds ongeschoren of deels geschoren? Wil je ook eens wat anders dan anders? Bijvoorbeeld een figuurtje, zoals een driehoekje, of een vierkantje, hartje, of streepje, of wat totaal anders? Vertel me jouw wens en wellicht ben je dadelijk helemaal klaar voor de zomer. Wanneer je reageert laat dan in je bericht achter wat je graag zou willen en wat jouw wensen zijn en ik kom je scheren! Ps. als medium mag ik hulp van boven sturen, dus ik kom zo!!!!!!!
Milo
Milo - Vaginisme
Een minder leuk onderwerp, maar laat ik het niet onbesproken laten. Vaginisme is een ‘ziekte’ waardoor je vagina te nauw lijkt. Daardoor wordt het moeilijk om een vinger, tampon of penis in je vagina te brengen. De oorzaak is dat de spieren in je bekkenbodem te strak aangespannen zijn. Dit doe je niet bewust, mensen met vaginisme hebben hier geen controle over. Er zijn diverse redenen waardoor vaginisme ontstaat. Een seksuoloog kan je helpen om het probleem te verhelpen door middel van praktische oefeningen. Want één ding is zeker: vaginisme is níet levenslang! Ik heb er al meerdere meisjes vanaf geholpen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook