This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Froukje de Foef
Froukje de Foef - 1 Item
Hoi ik ben Froukje en het lijkt me gewoon leuk om een leuke jongen/man te vinden die zin heeft in veel spanning, zonder verplichtingen en moeilijk gedoe. Ik heb al een tijdje geen vriendje meer en heb wel zin in wat leuke afleiding. Niks moet en alles mag. Lijkt dit je wat? Stuur me dan een leuk berichtje op mijn slipje….
Froukje de Foef
lekker slipje voor jou!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - moet kunnen
Ik experimenteer soms. Mijn baas heeft mij onlangs gevraagd of hij mij een keer mag neuken. Ik weet het nog niet. Ik denk dat ik wel wil. Ik wil het ook wel eens proberen. We trekken elkaar soms af en pijpen soms. Ik heb het wel een paar met meisjes van deze site gedaan!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - erg gezellig in de SLIPJESCLUB
Hai! Vanaf een uurtje of elf was het gisteren heel erg gezellig in de SLIPJESCLUB van Boudesteijn, met wat Roemeentjes die via youtube muziek uitzochten en vrolijk aan het dansen waren. Toen de klanken van Michael Telo langskwamen zag je spontaan een tiental slipjes klam worden en het waren alleen een paar nieuwe meisjes die zuur op hun bankje bleven zitten. Ik ben wat aan de te volle bierkast blijven werken, terwijl ik wat kletste met de andere aanwezigen. Om een uurtje of twee sprak ik een langslopend gleufdier weer even aan (ik zei: het enige wat je ogen me niet vertellen zijn je naam) maar van de vrolijkheid die ze tijdens het dansen uitstraalde, was ineens weinig meer over. Kennelijk had ze buikpijn en een half uurtje later kreeg ze van Boudesteijn toch toestemming om naar huis te gaan….. Boudesteijn keek me aan en zei vervolgens: je moet een DVP pas smeden als ze heet is, waarop ik antwoordde: Werken is gezond dus laat het dan ook over aan de zieken !
Felicia Crowtonie
Felicia Crowtonie - Toycleaner
Heb jij ale een Toycleaner `Special Cleaner Love Toys`?? Voor het desinfecteren en reinigen van al uw erotische artikelen. Van vibrator tot opblaaspop, alles kunt u hier grondig mee reinigen om zo de kans op infecties te voorkomen. Check de webshop!
Jack Snikkelson
Jack Snikkelson - doorschijnend
Ik heb een keer een versleten witte aangedaan op het strand: dat was best spannend, ik was toen geil en deed het expres om te kijken wat de reacties waren. Veel jongens en mannen keken er echt goed naar. ben toen expres uitdagend opmijn handdoek gaan liggen en kreeg ook een stijve. Weet iemand of er in NL zwembaden zijn waar alleen naakt gezwommen wordt?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook