This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maaike
Maaike - 1 Item
Hoi, ik zou het leuk vinden om hier leuke jongens te vinden, waarmee ik misschien leuke dingetjes kan doen. Paar dingetjes over mezelf: happy, lief, gevoelig. Anaal en beetje gek!! Maar kan ook best kattig uit de hoek komen maar daar kom je nog wel achter als je in mijn tepel bijt! Mannen tussen de 23 en 75 jaar, dat zou leuk zijn. Doeg! Maaike
Maaike
oud slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Twee zwervers
Twee zwervers zijn bijna aan het verhongeren als ze ineens een boerderij zien. “Laten we vragen of ze misschien wat te eten voor ons hebben!” zegt de ene zwerver tegen de ander. Eenmaal aangekomen doet er een verschrikkelijk onverzorgde boerin open, ze stinkt een uur in de wind. “We hebben zo’n honger, heeft u misschien wat te eten voor ons?” vraagt de zwerver. “Goed,” zegt de boerin “je mag je helemaal vol eten, maar daarna moet je mij wel een beurt geven.” De ene zwerver wordt al misselijk van het idee en haakt af. De andere zwerver denkt bij zichzelf eerst eten en daarna zien we wel verder en eet zichzelf helemaal vol. Als hij klaar is met eten zegt de boerin direct: “En nu mijn beloning!” Ze lopen samen naar de hooiberg om hun daad te voltooien. Echter wilde de zwerver niet allerlei infecties op lopen, maar had geen condooms op zak. Hij ziet een maïskolf liggen en denk: Ach, waarom ook niet. Hij gaat te werk met de maïskolf en verwent de dikke doos van de boerin. Als ze klaar zijn gooit hij de maïskolf over de hooiberg heen om niet gesnapt te worden. Terwijl ze terug willen lopen ziet de zwerver tot zijn verbazing de andere zwerver achter de hooiberg zitten en zegt tegen hem “Ik dacht dat je ondertussen wel verhongert was.” Nee, zegt de andere zwerver “Net toen ik ging bidden of god nog wat te eten voor me had, kwam er ineens een maïskolf met dik ingesmeerde boter uit te lucht vallen!”
Gomez
Gomez - zwemslip
Ik ben niet echt groot geschapen dus heb niet een enorme bobbel. Maar ik draag wel altijd een zwemslip, ook in zwembaden waar dan ook. Vind het erg opwindend dat ik zo'n strak klein zwembroekje aan heb en dat mensen mijn DONG wel kunnen zien. Schaamhaar komt er soms een beetje tussen uit piepen maar dat vind ik niet erg. Hoop dat het ooit weer normaal wordt en dat er meer kerels een slip gaan dragen in zwembaden, net zoals ik.
David
David - ik gratis mag komen klussen in tuin of andere jobs
Dag allemaal! ik ben zeer goed geschapen ben nu op zoek naar koppel of vrouw waar ik gratis mag komen klussen in tuin of andere jobs. ( ben tuinman schilder van beroep dus nette werker heb eigen materiaal en neem alles mee ) in ruil vraag ik wat anaal genot. samen alles kan niks moet ben zeer zachte man en je mag zeker ouder en mollig zijn (mits geschoren) in de ruime omgeving van mechelen en antwerpen mail of sms maar en we zien wel. discretie gevraagd (ben huisvader) en geboden groetjes! P.s. geen gefake meer aub!!!
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - den kleinsten Pimmel
Ein Mann ist zur Untersuchung beim Arzt Hanz. Dieser meint anschließend: "Es geht mich zwar nichts an, aber Sie haben den kleinsten Pimmel, den ich je gesehen habe. Wie kommen Sie damit zurecht?"
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - Het wordt overgedragen
Net als energie kan liefde niet gecreëerd of vernietigd worden. Het wordt overgedragen van de ene naar de andere vriendin :-)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook