This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Annegreet Bilspleet
Annegreet Bilspleet - 1 Item
Dag leuke mannen, ik ben al weer bijna een maand single, dat wil niet zeggen dat ik geen zin meer heb in sex in tegendeel, en ik zit ook nog prima in mijn vel en kan het wel een paar uurtjes volhouden dus vraag me af of er misschien hier een leuke man te vinden is die samen met mij er een paar hete uurtjes van wil maken? Laat je wat horen dan? Annagreet
Annegreet Bilspleet
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - zwemslip staat me goed
Ik draag ook zwemslips omdat ik er een goed figuur voor heb. Ze staan me dan ook goed. Omdat mijn lul een redelijk formaat heeft zie je die vaak duidelijk in mijn zwembroek zitten. ik zie zowel meisjes en jongens wel eens naar mij kijken. Ik mag dat wel. Ik ben trots op mijn lijf en de inhoud van mijn zwembroek. Met een stijve lopen gaat mij nog iets te ver.
Astrid
Astrid - te kleine penis
Als je dit leest vind je dat je een te kleine penis hebt en wil je eindelijk vertrouwen hebben in jouw penis. Je hebt misschien al meerdere dingen geprobeerd zoals penispompen, penispillen, penisgewichten etc, maar niets lijkt te helpen. Jammer voor je!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - vreemde geur
Wie helpt me? Als ik aan mijn ballen zit komt er ineens een vreemde geur vanaf, zelfs ook als ik me net gedoucht heb. Het is een beetje ammoniak-achtig. Herkenbaar?? en hoe krijg ik dit weg? Is het nu raadzaam om mijn eigen sperma te slikken om onnodig eiwitverlies te voorkomen?? Hoor graag van jullie, bedankt weer!
Cheska Tomassi
Cheska Tomassi - partner op 50/50 basis voor voor 4 handen massage
Hi ik zoek nog een partner op 50/50 basis voor voor 4 handen massage waar veel vraag naar is! Jou leeftijd en huidskleur zijn niet zo van belang. Ps. ik doe dit al jaren! Wil je lekker bijverdienen en ben jij ook Single, dan vraag ik voor ons huidige klanten bestand, een lieve vrouw want veel mannen en ook vrouwen en zelfs stelletjes vragen mij regelmatig voor een vrouw erbij. Ervaring is niet vereist dat gaat van zelf, en ik leer het jou ook wel, en je hoeft nergens voor te zorgen, heb je het niet naar je zin waar je nu verblijf, dan kan je ook voor Intern komen, ook mogelijk en alles is aanwezig, en alles gebeurd in mijn appartement, privé dus geen club waar je uitbuit wordt en dus ook geen concurrentie hebt! Heb je interesse reageer dan voor verdere info: bel of mail.
rio
rio - leuke stelletjes laat ik ook graag in actie aan je zien
Jullie weten het, ik maak vaak sexfilms! En natuurlijk, leuke stelletjes laat ik ook graag in actie aan je zien! Hoe herkenbaar is het om een lekker koppel vol overgave met elkaar te zien neuken? Echte sex van echte mensen. Dit is geen porno, dit is de registratie van het slaapkamerverhaal van een stel dat dol is op sex en dat in het weekend graag deelt met anderen in parenclub en vandaag hier op mijn site met jou. Prachtig, en lekker geil! Kijk toch eens!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook