This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Riena
Riena - 1 Item
Hey klojo! Ik ben momenteel getrouwd, maar mijn man heeft weinig oog voor romantiek of voor mij. Ik ben op zoek naar een anonieme minnaar. Dit is nieuw voor mij, maar wil aan de ene kant mijn man geen pijn doen, maar ik mis de intimiteit. Ik zoek dus iemand die met een bikkelharde DONG het vuur in mijn leven weer kan laten oplaaien! Groetjes Riena
Riena
lekker gedragen slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Zara Glover
Zara Glover - zelfbediening
Masturbatie bij ons in de familie is zeker populair te noemen. Niemand kan er geen genoeg van krijgen en helpt zichzelf meerdere keren per dag. Maar sommige (ome Cor) zegt minder dan eens per week zichzelf een hoogtepunt te bezorgen en alleen Oma vult in dat helemaal nooit te doen. Het al dan niet hebben van een relatie heeft hier wel invloed op, zo zet tante Truus tijdens een relatie haar eigen handen in de ijskast. Bij de kleinkinderen lijkt een relatie het verlangen naar een orgasme juist zo aan te wakkeren, zodat er nog meer aan zelfbediening gedaan wordt dan anders!
Cleo Cohen
Cleo Cohen - zuurgraad van je FOEF
Dag snifters! Ook als ik ongesteld moet worden wil het wel eens gebeuren dat ik een ontzettende hoeveelheid vocht en slijm laat lopen! En als ik gestrest ben of ziek, dan lijkt het helemaal niet op te houden!!! Ik ben nu maar weer aan de pil, waardoor het alleen nog gebeurt bij stress en ziekte. Mijn afscheiding kan er uit zien als een soort slijm, vaak doorzichtig of wit. Een oorzaak kan zijn dat ik soms mijn vagina was met gewone zeep (en dus geen speciale zoals Chilly, die ervoor zorgt dat je zuurgraad van je FOEF niet al te veel van slag raakt!
Vloon
Vloon - oud kutsap in nieuwe scrotums!
Opposites attrackt?? Het klopt mijn inziends slechts ten dele, toch niet wat lijfgeur betreft. De mens, zoals ik bijvoorbeeld, laat zich het liefst verleiden door een ander levend wezen met vergelijkbare lijfsgeuren als zijn eigen smell. Of dat een geit of een man/vrouw of alle drie is, doet voor mij niets ter zake. M.a.w.: oud kutsap in nieuwe scrotums!
NICO
NICO - Gedaan en wil het nog.
Ik heb afgelopen zomer 2 keer met een kerels uit het dorp afgetrokken. Onwijs geil. Ik wil graag nog een keer met een jongen trekken. Ik heb al eentje op het oog. Misschien ben jij het wel!
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - heeft iedere venusheuvel een lijfgeur
Jongens, even opletten! Sowieso heeft iedere venusheuvel een lijfgeur. Maar ook schimmels en etensresten in de vaginale tunnel spelen een rol. Zelfs het dieet heeft zijn invloed. Vrouwen die te veel lightproducten consumeren, gaan sneller ruiken naar brak water. In alle gevallen is het raadzaam om de vagina voldoende te luchten, bijvoorbeeld door het naturisme te beoefenen of enkel kanten ondergoed te dragen. Ook een schaamlipcorrectie kan helpen om de ventilatie te bevorderen. Te grote schaamflappen kunnen de luchtcirculatie verstoren. Bel gewoon Doktor Hans!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook