This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sterre
Sterre - 4 Items
Hoi lekkere tampert! Ik wil mij even voorstellen, ik voel mij nog steeds 20 jaar. Ik ben een echt natuurmens en hou enorm veel van (naakt)wandelen in de bossen, leuke romantische uitjes en een geweldig samenzijn bij het kampvuur. In het normale leven ben ik verpleegster van beroep. Sta open voor een nieuwe relatie en nieuwe doelen in mijn leven, ben jij het doel dat ik zoek? Aarzel dan niet, en laat een berichtje achter, zodat we verder kunnen bouwen aan ons leven! Kusjes !
Sterre
lekker setje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Sterre
girls
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Sterre
tekening
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Sterre
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Van Keulen
Van Keulen - een beetje plakkerig.
Als een vrouwenlichaam opgewonden wordt, zoals het lichaam van deze vrouw hierboven, dan wordt haar vagina vochtig met een soort natuurlijk glijmiddel. Het vochtig worden lijkt volgens wetenschappers het meest op zweten: aan de vaginawand verschijnen kleine druppeltjes vocht, een beetje zoals op een bezweet voorhoofd. Het vocht is wel wat dikker dan zweet, en een beetje plakkerig en het smaakt naar meer!
Ed
Ed - Als je een scheet moet laten
Als je een scheet moet laten dan moet dat gewoon mogen, als er mij een dwars zit zal ik hem echt niet ophouden alleen om anderen te plezieren. Als het per ongeluk is of als je het echt niet meer kunt ophouden is hier NIETS asociaals aan vind ik. Er zijn zat mensen met darmklachten die er gewoon niets aan kunnen doen. En wie een scheet erg vindt die moet eens nadenken over die wandelende parfumdozen, alsof dat lekker ruikt in een kleine ruimte of in een rij. Sta maar eens ik weet niet hoe lang achter/bij iemand die een hele fles l'au de kruidvat of zo op heeft. Alsof dat zo lekker is!!!
Carmen Haandrikmans
Carmen Haandrikmans - Hoeveel sperma ejaculeert mijn man bij een orgasme?
De gemiddelde gezonde man (zoals mijn AAD) ejaculeert ongeveer een hoeveelheid van 2 tot 6 ml (milliliter) sperma, dat komt overeen met 2 tot 6 kubieke centimeter. Als je gemiddeld ongeveer 4 ml sperma ejaculeert dan komt dat overeen met net iets minder dan 1 theelepeltje. Ook niet veel!
Boudesteijn
Boudesteijn - stijve in zwemslipje
ik heb bijna altijd een klein zwemslipje aan: als mensen naar mijn TAMP kijken wordt ie vaak nog stijver. niks mis mee toch? ik zorg er juist voor dat er een duidelijke paal te zien is....geil toch?
Ton
Ton - Beste usedslipojes.com
Beste usedslipojes.com, hoi bedankt hoor! Het slipje is al binnen , was perfect. Er zat trouwens ook nog een een extra verrassing bij (zag ik wel.) ik heb haar verhaal ook eventjes gelezen . Denk dat ze er toch goed werk mee verricht. Het was voor mij ook maar een probeersel maar daar blijft het denk ik niet bij. Nogmaals bedankt en zet jullie werk maar voort!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook