This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Liv
Liv - 4 Items
Goedemorgen, ik ben ondanks mijn jonge leeftijd al weduwe. Na een zeer ellendige tijd en rouwperiode, er zijn tijden geweest dat ik het wel uit kon schreeuwen.. sta ik nu eindelijk weer open voor kennis maken met een lieve, zachte man met een lekkere harde TAMP, die mij een knuffel, die mij een eerlijke kans wil geven. Die zijn DONG op de goede plaats heeft zitten en betrouwbaar is, voor vast. Ik ben op zich een vrolijke, spontane meid, hou van zon, zee, naaktstrand, heb gevoel voor humor. Heb ook een dochter. Kunnen wij op jou vertrouwen? Mail me dan snel voor een gedragen slipje!
Liv
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Liv
hey!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Liv
wijze woorden
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Liv
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Henk Krols
Henk Krols - welriekende preut
We moeten er geen foefjes rond draaien: deze aromatische lul zoekt per direct een welriekende preut. Let wel: mijn onderbroeksjournalistiek liegt niet! Contacteer me s.v.p. !
Felixa Burleson
Felixa Burleson - vagina abnormaal
Vraag jij je ook wel eens af of jouw vagina abnormaal is? Of je schaamlippen niet veel te groot zijn? Of je clitoris het wel doet? Don’t worry: je bent niet de enige. Door bladen als de Playboy kun je echter wel eens het idee krijgen dat een strakke, roze vagina zonder blubberende schaamlippen de normaalste zaak van de wereld is. Maar wees gerust: dat is écht niet zo. Wel kun je je vagina laten ‘designen’, iets dat steeds vaker gebeurt! In de camper van Doktor Hans bijvoorbeeld!
Fokko Fokma
Fokko Fokma - 'groeiers' en 'bloeiers'!
Je hebt in de categorie “tampen” de zogenaamde 'groeiers' en 'bloeiers'! Groeiers die zijn slap kleiner en groeien als ze stijf worden, Bloeiers zijn sowieso al groot en worden alleen nog stijf. Zelf prijs ik me gelukkig met een behoorlijke groeiert!
Rob & Marc
Rob & Marc - Beste usedslipjes.com
Beste usedslipjes.com Vandaag hebben wijhet mooiste en lekkerste cadeau aller tijden mogen ontvangen. Deze vrouw heeft zichzelf overtroffen het is een heel lekker slipje. Tien keer beter dan de vorige, deze is echt geweldig. De geur is fantastisch, het kruisje is nog steeds nat en plakt helemaal. Wij kunnen deze vrouw zelfs bijna proeven. Het is geweldig. Wij gaan nu genieten en weten zeker dat er een volgende keer komt. Onze complimenten voor de lekkerste website van Nederland
Elmer
Elmer - Topacts in de hotelsauna
Bij de receptie van HOTEL DE BLANKE SABEL vraag ik altijd eerst naar de aanwezige Topacts in de hotelsauna om vervolgens te bepalen hoe laat ik aan tafel ga!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook