This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Milla
Milla - 4 Items
Milla is de naam aangenaam. Ik woon in Middelburg en ben heeeeel erg lief. Ik was op zoek naar een andere auto en toen zag ik deze rubriek, ik wist niet eens dat dit hier kon op US.COM. Het lijkt me wel leuk om op deze manier in contact te komen met een leuke gozer. Ik weet alleen niet goed wat ik hier allemaal moet zetten dus ik ga maar afwachten wat voor mailtje ik van jou ga ontvangen en dan ga ik daar gewoon op reageren. Kusssssssie Yvon is de naam aangenaam. Ik woon in Middelburg en ben heeeeel erg lief. Ik was op zoek naar een andere auto en toen zag ik deze rubriek, ik wist niet eens dat dit hier kon op US.COM. Het lijkt me wel leuk om op deze manier in contact te komen met een leuke gozer. Ik weet alleen niet goed wat ik hier allemaal moet zetten dus ik ga maar afwachten wat voor mailtje ik van jou ga ontvangen en dan ga ik daar gewoon op reageren. Kusssssssie Milla
Milla
lekker gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Milla
slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Milla
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Milla
tits
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Floyd
Floyd - zwemslip in Franse zwembaden
Vσσr de zomervakantie ontstond er de discussie over de zwembaden in (o.a) Frankrijk. Je mag daar allιιn een duik nemen als je een zwemslip / speedo aanhebt, shorts en andere slobberbroeken mogen niet. Ikzelf vond 't in het begin doodeng, ook al omdat ik een erg grote lul heb, die je niet makkelijk verbergt, niet zonder dat je flinke bobbel ziet. Uiteindelijk heb ik me erover heen gezet en duik lekker het water in. Uit de dicussie hier bleek dat 't voor veel jongens een groot probleem is, al helemaal als je een grote DONG hebt. Ik ben benieuwd hoe de jongens die in Frankrijk in een zwembad hebben gezwommen, het opgelost hebben. . . . . . . Ik heb begrepen dat die regel in Frankrijk er is, omdat ze niet willen dat er gras, zand, zaad en poep enzo het zwembad ingaat en veel water eruit meegenomen wordt door die slobberbroeken.
Emmelientje
Emmelientje - zodat ik ook niet hoef te faken
Wat doe ik? Ik doe alle dingen die ik zelf ook erg lekker vind, zodat ik ook niet hoef te faken. Je kan met mij (tong)zoenen, beffen, pijpen zonder condoom, vingeren en ik kan heerlijk squirten. Verder geef ik ook een heuse dildoshow, mag je me in alle standjes met condoom batsen en mag je zo vaak klaarkomen als je wilt en kunt. Alles zit in de vergoeding van 150 voor 1 uur, 210 voor anderhalf uur en 250 voor 2 uur. Langere dates zijn ook mogelijk. En ik doe ook trio dates met een stel (VM) voor 50 extra.BEL ME!
Luc Coolman
Luc Coolman - bericht van Viba Telecom
Dit is een bericht van Viba Telecom. Uw vibrator stoort op ons net. Gaarne uitzetten en met de hand afmaken. Dank u voor uw medewerking.
Bianca Bouten
Bianca Bouten - een werktas die sluit met klitenband
Dag! Mijn man heeft een werktas die sluit met klitenband. Ding stond op de tafel waar ook een schoon slipje van me lag. In de haast pakt mijn man zijn spullen om naar het werk te gaan en in de trein op de terugweg kwam hij er pas achter dat mijn slipje aan de tas was blijven hangen! Had hij al een hele dag erop zitten! Gelukkig was het een schone;)
Ton
Ton - massage
hey geef jou graag massage terwijl man toekijkt, maar ik kan ook meer! Zoals bijvoorbeeld naakt klussen en of ? kan ontvangen en verplaatsen, mijn rug is zwaar behaard! Groeten alvast.
victor
victor - Hoe zorg je dat anale seks pijnloos en plezierig wordt?
Door bijvoorbeeld regelmatig de spieren van de anus aan te spannen en daarna weer los te laten, ontstaat meer controle over deze spieren. Hierdoor is ontspannen makkelijker. Afspraken met een partner zijn belangrijk. Het is makkelijker om te ontspannen als partners in kleine stapjes toewerken naar anale seks. Bijvoorbeeld door eerst alleen de anus te strelen, daarna een vinger in te brengen en pas in een later stadium (een deel van) de penis. De afspraak om voorlopig niet te penetreren, kan ook voor een ontspannen sfeer zorgen. Ook is het belangrijk dat de partner bij wie iets wordt ingebracht, durft aan te geven hoe ver hij of zij wil gaan. Als ik niets hoor dan gaat die van mij er trouwens helemaal tot aan de wortel in!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook