This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Blue Angel
Blue Angel - 1 Item
Hoi hoi, Ik ben dus iemand die erg kan genieten van alle kleine (harde) dingen in het leven, maar mis nu iemand om dit mee te delen. Over aandacht van de mannen heb ik echt niet te klagen hoor, maar ja. Vind tijdens het stappen maar eens iemand die je beoordeeld ook over hetgeen je te vertellen hebt i.p.v. alleen naar de buitenkant te kijken (welke ik in goede staat houd). Ik vind het ook wel prettig wanneer de man ook goed verzorgd voor de dag komt. Over mezelf: ik ben sportief, spontaan, zelfstandig, zorgzaam, open en eerlijk. Ik ben op zoek naar een leuke, spontane, charmante man, die ook wat te vertellen heeft. Ben jij degene die ik zoek, laat dan gauw een berichtje voor mijn gedragen onderbroekjes achter, je krijgt altijd een antwoord terug!
Blue Angel
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - voor anale sex naar een GLIJHUIS
Hallo allemaal! Ik heb nu even geen vaste relatie, maar er is wel een vriendin met wie ik een paar keer per maand bats. Just for fun, gewoon omdat sex toch wel erg lekker is. Niets mis mee toch? Helaas houdt ze niet van anaal. Ik wel. Daarom ga ik voor anale sex naar een GLIJHUIS. De eerste keer dat ik een vrouw anaal heb genomen was trouwens ook in een GLIJHUIS. En ik vond het al direct heel bijzonder. Mijn fuckbuddy weet overigens dat ik voor anale sex naar een GLIJHUIS ga. Dat vindt ze dan ook helemaal niet gek. Ze is leuk en ruimdenkend. En daarom is het extra jammer dat ze niet in is voor anaal, toch?
Guy
Guy - delay gel
Heb je net als ik last van vroegtijdig klaarkomen? Een delay gel stelt het klaarkomen langdurig uit. Iets waar ruim 60 % van de mannen, en niet te vergeten ook de partner last van heeft, heet vroegtijdige ejaculatie. Ook wel gewoon te snel klaarkomen. Het maakt seks tot een te korte ervaring waar je beiden eigenlijk veel langer van had willen genieten. Gebruik delay gel voor langdurig intiem contact zonder bang te zijn voortijdig klaar te komen. Zo’n delay gel kan de zaadlozing tot wel 30 minuten uitstellen! Te snel klaarkomen is voor veel mannen vervelend. Heren die in het verleden hulp hebben gezocht bij de huisarts, seksuoloog, Doktor Hans of speciale oefeningen hebben gedaan, moeten beslist delay gel gaan proberen. Ik kan inmiddels niet meer zonder!
Gomez
Gomez - Eurovisie Songfestival
"wij rechtgeaarde mannen" bestempelen het Eurovisie Songfestival met name omdat het gros van die vrouwen die jij daar ziet, in werkelijkheid travestieten en transsexuelen zijn. Het gros heeft waarschijnlijk een grotere lul dan jij. Veel plezier met aftrekken vanavond!
Maartje de Wit
Maartje de Wit - raadsel
Welk dier bestaat voor drie kwart uit wol? ... Een wolf
Hannelore
Hannelore - de visafslag
We kennen allemaal de spottende grapjes wel van de visafslag. Niet grappig! Een gezonde vagina ruikt gewoon niet naar roosjes. En veel mannen vinden de geur van vagina’s ontzettend opwindend. Sommige afwijkende geuren zijn echter wel reden om naar doktor Hans te gaan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook