This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Priscillia
Priscillia - 4 Items
Hallo, Ik kom uit Bovensmilde in Drenthe en ben nu sinds 1,5 jaar gescheiden. Mijn ex bedoelde het niet verkeerd, maar hij had zeer goedbemiddelde vrienden en wilde zich in alles aan hen kunnen meten wat dus niet ging en hij sleepte mij hierin mee totdat ik zowat overspannen ervan was. Hij wilde het niet inzien dat wij dit niet konden en toen heb ik voor mezelf moeten kiezen omdat ik geen zin had om er nog dieper in te gaan. Ik heb een leuke baan en helaas nog geen kinderen. Wel ben ik op zoek naar een vaste relatie, met iemand die met beide benen op de grond staat (het liefst ook met zijn derde been!) en die er net als ik iets moois van wilt maken. Groetjes hoor!
Priscillia
gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscillia
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscillia
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Priscillia
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - Ik voel me weer jong
Zo zitten Boudesteijn en Dr. Hans aan het einde van de dag op het terras van de golfclub te borrelen, zegt Dr. Hans: "Ik voel me weer jong want ik heb vandaag maar liefst 27 holes gelopen". Zegt Boudesetijn: "Ik voel me ook weer jong, ik pis weer in mijn broek."
Peter Reetveter
Peter Reetveter - naaktklussen
HOI, ik zoek nu een vrouw waar ik mag komen naaktklussen (in tuin of schilderen) dat is mijn wens. in ruil vraag ik wat alleen wat sexueel genot. Zo vind ik het bijzonder lekker als je zachtjes in mijn zak knijpt! Meer kan ook natuurlijk. Liefst heb ik toffe vrouwkes tot 6o jaar. Als je mollig bent dan ben je zeker welkom. P.s. ik heb alle materiaal om je poes te scheren ook altijd bij me. mail me maar voor een afspraak. Groetjes weer….
alissa van dringelen
alissa van dringelen - een soort natte droom
HOI, wat denken jullie wat? Nat Slipje iedere ochtend! Ik denk dat het dan toch een soort natte droom is of zo, maar ik wakker word dan komt het geregeld voor dat mijn (gedragen) slipje klets en kletsnat is. Hebben andere PITSPOEZEN dat nou ook zo erg vraag ik me dan af. Ik denk dat ik dan een soort natte droom heb gehad. (ik droom wel vaak over GEILE BEREN) Het is dus net zoiets wat jongens hebben maar PITSPOEZEN spreken er blijkbaar nooit over…………
Boudesteijn
Boudesteijn - een echte voetfetish
Velen van jullie kennen me van de masturbatietips maar weten jullie ook dat ik een echte voetfetish ben? Zo trek ik me af met behulp van vrouwen- en meisjessandalen daar heb ik een hele collectie van zowel nieuw als gebruikt!
Samantha Pennis
Samantha Pennis - Penispompen
Het is nu gemakkelijker dan ooit om je penis naar een grotere en betere maat te pompen! Penispompen zijn de meest geavanceerde, niet-chirurgische erectieversterkers op de markt. Het is een kunststof cilinder die past over je penis en je helpt een erectie - of een grotere erectie - te krijgen door middel van zuigkracht. Als de lucht uit de cilinder wordt gezogen, trekt het je penis vacuόm in de cilinder en stroomt er meer bloed in de penis. Na het verwijderen van de cilinder, is het resultaat een tijdelijk grotere lul en een meer indrukwekkende erectie! Let wel! Deze is niet Ontworpen om lengte en omtrek toe te voegen aan de penis, of het bereiken en behouden van een erectie.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook