This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Isaure
Isaure - 1 Item
Hallo ridders! , Zoals ik al zei ben ik een gescheiden vrouw en kom uit het Brabantse Moergestel. Ik ben nu vier jaar gescheiden , heb hierna wel nog een korte relatie gehad maar die heb ik zelf beŽindigd gezien hij absoluut niet met mijn twee kinderen van 10 en 7 jaar overweg kon. En die gaan me dus voor en heb toen de relatie verbroken. Ben nu dus al een tijd alleen maar wil toch graag een leuke man proberen te vinden die net als ik op zoek is naar een leuk gezinsleven en dus ook goed met mijn kinderen kan zijn. Verder ben ik een zeer hete, spontane en geheel zelfstandige vrouw. Natuurlijk wil ik rustig aan kennis maken dus wil je meer van me weten laat gewoon een keer iets horen dan ok?
Isaure
slipje
Thong
Ä 0,00
Ä 0,00 / 
Ä 0,00 / 

Comments

Vicky Delos Santos
Vicky Delos Santos - tosti ham/kaas
Waarom kunnen vrouwen Ďs morgens zo moeilijk plassen? Trek maar is een tosti ham/kaas open!!!
AD
AD - mooie penispompen
Ik heb nog een aantal mooie penispompen in mijn webshop! Zij zijn verkrijgbaar in drie kleuren en wordt geleverd met handpomp. Zo/n pomp creŽert een vacuŁm in de cilinder die vervolgens het bloed naar de penis trekt waardoor deze groter wordt. Pompgebruikers (zoals GER) melden vaak een toename van hun lengte of omtrek na regelmatig penispompgebruik. Voor het beste effect, zult u wel langzaam moeten beginnen. Breng een beetje glijmiddel aan op de basis van de pomp om een goede afsluiting te creŽren. Schuif je penis (maar niet de testikels!) in de 5 cm brede, 19,5 cm diepe cilinder, knijp de pomp langzaam in en zie uw penis groeien. Voor beginners, verlaag de druk na ongeveer 10 minuten met behulp van het Quick-release ventiel welke u de intensiteit laat bepalen! Betaal nu minder dan andere pompen met dit makkelijk te gebruiken one-step vergrotingssysteem! Kwaliteit en een lage prijs in een geweldige pomp! Je zult zien dat pompen ook intense sensaties toevoegt voor masturbatie of seks met een slipjes-partner. Waarschuwing! Pomp nooit naar het punt waar het pijnlijk wordt! Pompen is bedoeld als een leuke ervaring! Doe dus niet zoals ik laatst!
Carlos
Carlos - vegetarisch pijpen
Mijn vrouw doet sinds kort alleen nog maar aan vegetarisch pijpen, ze eet alleen de kopkaas er dus nog af ÖÖ...
Luc Coolman
Luc Coolman - Impotentie
Een al wat oudere man had een afspraak met een uroloog die zijn kamer deelde met een aantal andere dokters. De wachtkamer zat vol met patiŽnten. Hij ging naar de receptioniste. De receptioniste was een grote imposante vrouw die er uitzag als een worstelaar. Hij gaf haar zijn naam. Met een luide stem zei de receptioniste: "Ja, ik zie uw naam hier, u wilt de dokter spreken in verband met impotentie is het niet?" Alle andere patiŽnten in de wachtkamer keerden hun hoofd naar de man die behoorlijk in verlegenheid gebracht was. Hij dacht snel na en met een even luide stem antwoordde hij: "Nee, ik ben gekomen voor informatie met betrekking tot de mogelijkheden van een transseksuele operatie en ik zou graag dezelfde dokter willen hebben die u ook geopereerd heeft!"
Toets
Toets - toegevoegde waarde
Hey! Waarom vertellen jullie de meest onsmakelijke details over je leven hier? Niet iedereen wilt zich voorstellen hoe bepaalde mensen het doen of er in bed bij liggen. Vooral als je bepaalde figuren op straat ziet lopen tegenwoordig... :rolleyes: Wat is de toegevoegde waarde hiervan. :huh: Blegh ^_^

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook