This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Savannah
Savannah - 1 Item
Hallo Ik ben ook een zelfstandig onderneemster in het Limburgse Valkenburg waar ik een erotisch souvenirwinkeltje run en daarnaast een kleine bistro waar gasten naakt kunnen lunchen. Zon drie kwart jaar ben ik single nadat ik eigenlijk gewoon aan de kant gezet ben na een relatie van acht jaar omdat ik voor hem niet de moeite was om verder mee te gaan. Hij vond mijn foef ineens te groot! Ik was dus gewoonweg bedankt en kon het me verder uitzoeken. Toch weet ik zeker dat ergens iemand is die voor mij de moeite is en dat mijn foef voor hem niet te groot is. Alleen de vraag is waar. Mocht jij het weten hoor ik het graag via mijn gedragen slipjes…..
Savannah
klein gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - Badkamer rituelen
Betrek je nieuwe vriend ook eens bij het scheren van je poes, bikinilijn, oksels of benen, het inbrengen van tampons of een boodschap op het toilet: daar moet hij écht eens bij te zijn! Whatever happens in the bathroom, stays in the bathroom. Houd je relatie spannend en betrek hem dus ook in jouw badkamerrituelen!
Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - een foto van jouw FOEF
Goedendag, Ik ben een jonge ondernemer en nu opzoek naar een goed uitziende welbespraakte Chinese vrouw tot 29 jaar. Ik vind niets zo geil als een Chinese dame in geldnood uit de brand te kunnen helpen en daarbij elkaar ook nog eens heerlijk te verwennen. Dit betreft regelmatig contact. Stuur een berichtje me een foto van jouw FOEF en daarbij een korte motivatie waarom je vind dat ik jouw suiker oompje zou moeten worden. Gedragen slipjes zijn altijd welkom!
Edwina Plasbips
Edwina Plasbips - plasangst
Paruresis of plasangst is de onmogelijkheid of de grote moeilijkheid te plassen in de (echte of vermeende) aanwezigheid van anderen. Kent hier iemand die daar last van heeft? ik niet namelijk!
Hans Klok
Hans Klok - sexfeest van het jaar
Tientallen geile vrouwen zijn dit jaar weer op het sexfeest van het jaar afgekomen (in de schuur van Boudesteijn). Het leek wel of elk vrouwtje verwend wenste worden en ze speelden met alle poesjes die ze tegenkwamen. Heerlijk feestje weer, ik hoop dat ik volgend jaar weer wordt uitgenodigd!
AD
AD - tepelcovers
De laatste tijd zijn mijn tepelcovers niet meer aan te slepen! tepelcovers met een speciaal gemaakte herbruikbare kleeflaag. Het zijn Nippies zoals je ze nooit eerder gezien hebt - schitterend, glamourous, show stopping. Stijlvol versierd, is deze moderne variant op een klassieke stijl lijmvrij en eenvoudig aan te brengen. Handgemaakt Het beste vakmanschap voor keer op keer schudden, draaien en glinsteren. Burlesque geďnspireerd Klassieke maar toch moderne stijlen brengen de 'tease' terug naar striptease. Vaarwel lijm Mijn tepelcovers worden ondersteund door een speciale herbruikbare kleeflaag voor gemakkelijk aanbrengen. Chique verpakking Elk stuk wordt geleverd in een chique herbruikbare doos. Perfect als cadeau voor jouw vrouw! Couture sieraden Je kan kiezen uit pailletten, kwasten, zijde strikken en maraboe veren. Vooral die laatste staan erg goed!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook