This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Los
Los - 4 Items
Dag allemaal! Ik heb een paar jaar een relatie gehad met een Hollandse vent (AAD) maar dat bleek een echte rokkenjager en heeft goed mijn hart gebroken. Maar ik ben er weer! Ben een krachtige en sterke vrouw en zal me niet zo snel meer laten leiden door een man, maar als jij mij toch de moeite waard vind om een poging te wagen, dan daag ik je bij deze uit om te reageren! P.s. Ik heb een middelgrote (geschoren) poes.
Los
mijn gedragen onderbroekje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Los
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Los
mmm
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Los
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Milva
Milva - het natte slipje
Tja..ik ben dan weliswaar geen MILF, maar t lijkt mij dat t heel goed mogelijk is dat een MILF ook nog steeds een natte droom kan hebben. Een IJSBEER krijgt ook een orgasme/erectie droom als ie leuk droomt, dus waarom zou een MILF ook niet opgewonden kunnen worden of vochtig worden als ze leuk droomt? Niks om zorgen over te maken lijkt me dus.. Ik stuur mijn kletsnatte slipjes dus maar gewoon naar jou op!
Inneke Bouterse
Inneke Bouterse - spiegeltje, spiegeltje
Boudesteijn tegen de spiegel: "spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft er de grootste lul van heel het land?" Roept zijn vrouw vanuit de slaapkamer: "IK!"
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - erotiek geladen wapens
Zo gebruiken twee vrienden van me nog steeds erotiek geladen wapens om de spannende avonturen te beleven waarvan het einde onvoorspelbaar is. De zoektocht naar de code die toegang verleent tot een tot dan toe weggestopte fantasie, brengt de geliefden tot een erotische ervaring waar de grenzen van verlangen vervagen en waar ingesluimerde fantasien worden herontdekt. Deze wapens bestaan uit: Maraboeplumeau 2 zachte satijnen linten om lichaamsdelen mee vast te binden Satijnen masker Ring voor clitorisstimulatie Potlood kaartje waarop geheimen kunnen worden geschrevenen een Combinatieslot waar alleen zij de code van kennen. Goede missie gasten!
Jan Lambers
Jan Lambers - erg leuk kado
Aan dit beste meisje van usedslipjes.com Jouw gebruikte slipje is er inmiddels... met een erg leuk kado, bedankt!! Hij ruikt nog lekker naar jouw..mmm... hardstikke bedankt!!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - de clitoris
Net zo onlosmakelijk als schaamlippen met de vagina zijn, is natuurlijk de clitoris! En oh, wat zijn de meisjes blij met dat ding! Je clitoris is veel groter dan het roze, zachte bobbeltje dat je ziet zitten. Het zichtbare knopje is vergelijkbaar met de eikel van mijn penis. Jouwclitoris heeft de vorm van een hoefijzer omdat hij achter je buitenste schaamlippen door loopt! Lekker hoor, mmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook