This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yaren
Yaren - 1 Item
Hoi lekkere foefridder! Ben die lieve zorgzame en vriendelijke man met een bikkelharde TAMP? Ben jij ook op zoek naar een meid voor een serieuze sexrelatie? Ben jij het ook zat om alleen te zijn ? Dan denk ik dat we elkaars speld in de hooiberg zijn. Ik ben het namelijk ook zat om alleen te zijn en zoek een man waarmee ik een extra stap kan zetten naar een leuke toekomst. Oh je wilt weten wie ik ben? Nou klein tipje, ik ben dus nog vrijgezel. Jij ook? Mooi dan leer ik je graag beter kennen !
Yaren
slilpje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - slipjesmaatje
Voor dit slipjesmaatje, die absoluut geen relatie wil: Het spijt me van hoe alles gegaan is, maar ik wil niet meer alleen bij je zijn voor de seks. Ik weet dat jij absoluut niets vast wil met iemand op dit moment, maar ik vind je echt leuk! Kunnen we niet gewoon op nieuw beginnen, en zou jij misschien niet n momentje kunnen nadenken over iets serieus? Je vind me toch mooi, en bijzonder? En we zien elkaar toch vaak? Waarom zouden we het dan niet gewoon proberen? Je kan het toch op zijn minst een kans geven? Als het niet werkt kunnen we er altijd mee stoppen...
Michaela Frankovagi
Michaela Frankovagi - vrouwen op deze site
Ik ben dus van mening dat vrijwel alle vrouwen op deze site 22 jaar zijn, Michelle heten en woonachtig zijn in Kln!
Jan Lambers
Jan Lambers - dat ik Jan heet
Vlaamse gezegden, De jan uithangen = stoer doen en de beer (of de beest) uithangen = baldadigheden plegen. Aha vandaar dat ik Jan heet :D
Marco
Marco - 'bemoeienis' van hun moeder
Vinden jullie het ook altijd zo raar dat mensen roepen dat iemand op deze site een onwaarheid zou uitspreken?? Als je dat denkt neem je contact op met een moderator en is er geen reden om te reageren. Dat kan kwetsend zijn voor iemand die oprecht met een probleem zit (zoals ik!). Er is n.l. weinig te doen aan de afmetingen van een lichaamsdeel, het beste is om daar niet teveel zorgen om te maken. Zorg wel voor voldoende overleg met zoonlief, want als mijn moeder me zou vragen om mijn penis op te meten zonder nadere uitleg zou ik wel even een aantal maal vreemd opkijken. Het formaat van zijn penis is eerder een moeilijkheid voor zijn toekomstige of huidige vriendin dan voor hemzelf (buiten praktische problemen). Ja het zal wel enige impact op hem hebben, maar er is weinig aan te doen. Indien echte zorgen ontstaan kan de huisarts misschien geruststelling brengen middels het telefonisch spreekuur. Al vrees ik wel dat weinig zoons hierbij op de 'bemoeienis' van hun moeder zitten te wachten... hoe goed dit ook bedoeld is.
Bathilda
Bathilda - hij hij is?
Hoi, Ik heb de laatste tiijd zoveel gevoelens voor die andere jongens die mijn slipjes komen ophalen, zoals bij jou laatst! Het maakt mij helemaal in de war. Als ik bij jou ben, dan voel ik dat ik bij jou wil zijn en blijven, ben ik bij hem, dan ben ik daar helemaal niet meer zeker van. Is dat het vertrouwde gevoel wat ik bij jou heb, dat het een rol speelt. Mijn gevoelens voor hem worden steeds sterker. Ik vind het fijn om er met jou mee te praten en dat je zo begripvol bent. Alleen ik weet niet meer wat ik ermee aan moet. Een hele moeilijke keuze. Is het namelijk alleen omdat het tussen ons zo lekker gaat of omdat hij hij is?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook