This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Eowyn
Eowyn - 1 Item
Hallo leuke man die mijn advertentie aan het lezen is :) Ik kom uit valkenburg het mooie toeristische plaatsje. Ik studeer in Maastricht aan de toneel academie. In Maastricht heb ik een kamer bij een gastgezin . Meestal ben ik in het weekend thuis. Wat zoek ik ? Ik zoek een leuke vent om in met mij mijn verveel uurtjes door te brengen. Ik ben nog helemaal niet toe aan een vaste relatie maar zoek wel sexvertier, sexfun en sexavontuurtjes. Stuur me een mailtje als je interesse hebt dan zien we wel wat er van komt ;) P.s. het wordt door mij gastgezin niet gewaardeerd als wij te veel lawaai maken op mijn kamer! Groetje!
Eowyn
gedragen slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Judith Keàsah
Judith Keàsah - de geilste meid van Nederland
Zoek jij de geilste meid van Nederland? Nou die zou ik wel kunnen zijn! Ik ben gek van sex. Ik wil er ook zo niet teveel woorden aan vuilmaken. Ik zoek gewoon een geile beer die aangetrokken is tot mijn persoontje die samen een geile tijd wil beleven. ik ben gebonden en zoek gewoon een man die net als ik weet wat hij wil en puur wil genieten. Maar ook natuurlijk discretie kan geven. Tot snel?
Van Keulen
Van Keulen - Zimbabwe
Ik ben een grote fan van 50 Cent. Of zoals ze in Zimbabwe zeggen; 5 miljoen dollar.
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - drie keer per jaar
Mijn vrouw heeft aan drie keer per jaar genoeg! Ik natuurlijk niet... Andere forums zijn vervolgens wat hypocriet. Als man mag je, met deze problematiek, geen SexVriendin, want dan ben je een vreemdganger. Als een vrouw een libido-arme man heeft dan wordt er gezegd dat ze een ander moet zoeken. Praten helpt soms gewoon niet.. Ook niet na dik 20 jaar huwelijk. Prettig geregeld maar niet heus!
Winfried
Winfried - obsessief masturberen
Guys, hier nog een waarschuwing! Compulsief of obsessief masturberen, zoals ik jarenlang heb gedaan, kan ook slecht zijn voor een persoon. Deze aandoening heeft niets met de hoeveelheid van masturberen te maken, maar wel met de invloed ervan op je dagelijkse leven. De ene persoon kan het zes keer per dag doen en zich productief voelen terwijl dat bij iemand anders niet zo is. Deze aandoening kan je carrière, relatie, zelfvertrouwen of zelfs, als je het net zoals ik vaak in het openbaar doet, je sociale netwerk schaden!
Fréderike Geerdinks
Fréderike Geerdinks - engelse les voor slipjesfreaks.....
Dit slankmakend rokje heeft een ingewerkt katoenen slipje en is dus praktisch in het dragen. This style has inset panties, making it practical to wear.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook