This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Leeloo
Leeloo - 1 Item
Dag lieve mannen! Ik beneen lieve,zorgzame meid uit Den Haag. Ik zoek een lieve,goed uitziende man,tussen de 18 en 45 (met voorkeur uit omgeving Den Haag),voor wie geld geen probleem is! Wie weet,als het klikt,zou je mij financieel kunnen en willen steunen,zodat ik bijvoorbeeld weer kan gaan studeren? In ruil daarvoor kunnen we af en toe ergens een hapje eten,een sexbioscoopje pakken,of vul zelf maar in.. Verder heb ik een hele hoop "tender loving care" te bieden!Ik zal er voor je zijn,naar je luisteren en een echte goede vriendin zijn. Ook als je moeite hebt met het stappen naar vrouwen,een beperking en/of handicap hebt,kun je gerust reageren hoor. .Ik vind niks meer raar nadat ik een tijdje met een “darmpatiënt “ heb gedate.! Het belangrijkst vind ik dat we open en eerlijk tegen elkaar zijn! Dus zoek jij nog een lief maatje,die voor je door het vuur gaat, en jij uit de brand wilt helpen,stuur dan een berichtje voor een gedragen slipje met wat info over jezelf. Veel liefs!!
Leeloo
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bas Gitaar
Bas Gitaar - naar een amateurprostituee te gaan
Ik kan jullie hier verzekeren, als man, dat ik dat ook nooit in overweging om naar een amateurprostituee te gaan zou nemen! Geloof me, de enige reden dat ik dat niet doe is dat ik het erg vind voor mijn vrouw. Maar zou iemand, eerlijk, zijn positie goed bij voelen om bij een amateurprostituee aan zijn trekken te moeten komen? Ik zou me eerder veel harder doodschamen! Voor mijn eigenwaarde vind ik dat je seks moet hebben met iemand die je er minimaal grif voor moet betalen, en ten tweede, iemand waar al heel veel mannen hebben opgezeten! (sorry voor de brutale woordkeuze, maar het is wel zo)
Van Keulen
Van Keulen - de buurvrouw smeden
Ik zeg maar zo: je moet de buurvrouw smeden als ze heet is, of niet dan? Blaat het niet, dan schaapt het niet!
Maaike Tabatala
Maaike Tabatala - alle maten, vormen en soorten
Dag allemaal! Ik zeg waarschijnlijk niets nieuws als ik zeg dat er dildo’s bestaan in alle maten, vormen en soorten. In een heteroseksueel koppel kies ik altijd voor een dildo met een speciale tip, die de prostaat extra stimuleert. Bij een lesbische koppel opteer ik altijd voor een 'dubbele' dildo, die tegelijkertijd vaginaal en anaal kan penetreren. Hoe fijn is dat?
Zusjes Griffin
Zusjes Griffin - Elke keer weer die fakers
Hey jij daar! Baal jij ook zo enorm van die websites waar je niet vindt wat je zoekt? Daar hadden wij dus ook last van! Elke keer weer die fakers uit filteren en zo je hele avond te vergallen en je uiteindelijk weer alleen naar bed gaat.. Wij hebben het antwoord ! ! usedslipjes.com natuurlijk!
Henk Krols
Henk Krols - meer dan seks alleen
Gelukkig is een huwelijk meer dan seks alleen. En ben ik wel gelukkig met alles wat eromheen is. Dat de seks niet optimaal is, is voor mij geen reden om de relatie te verbreken. Ik ben gelukkig met wat er wel is. En de seks, ja, ik ben er een die dus heel veel naar porno kijkt. En mijn vrouw heeft er ook vrede mee dat ik dan masturbeer. En ja, ik heb een enkele keer buiten de deur gesnoept. Een enkele keer.. En dat zijn herinneringen die me dan toch zeer dierbaar zijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook