This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Loucka
Loucka - 1 Item
Dag lieve foefridder! Ook Ik ben een gescheiden vrouw en ik kom graag in contact met jonge(re) mannen met een bikkelharde tamp die mijn leven weer opvrolijken, na de laatste paar uitgebluste jaren. Ervaren of onervaren maakt mij niet uit, het gaat mij om het ervaren van de spanning met een jonger iemand, die veel energie heeft. Spreekt dit je aan, dan hoor ik graag van je via mijn gedragen slipjes….
Loucka
diverse slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Heilwig Vink
Heilwig Vink - naar een prostituee mag
Ik heb met mijn man afgesproken dat hij voor de sex naar een prostituee mag,ik heb daar geen problemen mee! omdat ik de druk er af wil hebben voor hem,hij is en blijft en man die deze behoefte zeer hard nodig heeft,en ik wil hem die wel geven maar ik kan het niet meer! Ik stelde het voor aan hem,en eerst zei hij heel hard nee,omdat hij dat erg vindt voor mij,maar ik heb er nu geen problemen meer mee,zolang hij zich maar aan een paar regels houdt.. niet zoenen,niet oraal bevredigen,trouwring om houden,veilig,en ik wil weten wanneer en naar wie hij gaat. Ik schaam me zo diep hier voor,hoe kan een vrouw het nu goed vinden dat haar man naar de hoeren gaat?? ik heb er echt geen problemen mee,is dat raar? wat vinden jullie hier van?? verklaren jullie mij voor gek??
Gomez
Gomez - oude opa
Dit meisje hier was laatst een oude opa aan het plagen. Ze dacht even bijdehand te kunnen zijn tegen hem, maar toen pakte de opa haar beet en nam haar mee naar een schuur voor keiharde sex!
Barbie Boswellie
Barbie Boswellie - de geur van mijn slipje cq string
DAG lekkere kerels! Ik word na al die jaren nog steeds ontzettend geil van de gedachte dat een man zich opwind met de geur van mijn slipje cq string. Ik glijd al bijna van mijn stoel af, zo nat ben ik.... Als je mij je wensen laat weten kan ik er aan tegemoet komen. Uiteraard gaan de strings/slips niet voor niks van de hand. Mail me maar! Geile kus ps. ik stuur geen foto’s meer omdat ik moeder ben en liever niet herkenbaar in beeld kom. Vorige week nogal gezeik gehad op de basisschool!
Herman van Veen
Herman van Veen - hoofd-, darm- en chronische pijn.
Er is weinig bewijs dat te veel erecties of te veel masturberen later een effect heeft op de sterkte van je erectie. Leeftijd, eetgewoonten, roken, cardiovasculaire gezondheid zijn hierbij veel belangrijker. Masturbatie heeft een negatieve psychologische impact op sommigen doordat ze zich schuldig voelen. Dit kan een negatief effect hebben op je eigenwaarde, zelfvertrouwen en eigenliefde. Daarnaast loop je het risico op psychosomatische effecten, dit zijn lichamelijke symptomen als gevolg van psychologische factoren. Schaamte, schuldgevoel en angst kunnen zich manifesteren in hoofd-, darm- en chronische pijn.
Gordon
Gordon - Als de ene partner geen sex wil
Als de ene partner geen sex wil of bijna niet dan en de andere wel de behoefte heeft. Normale behoefte dan he, het 3 keer in de week gemiddelde zeg maar dan vind ik dat het bespreekbaar moet zijn in de relatie om iemand te zoeken voor de sex. Sex en liefde zijn 2 verschillende dingen in mijn ogen. De liefde en tederheid vindt je bij je partner en de jeuk krab je buitenhuis weg zeg maar.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook