This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Wenske
Wenske - 4 Items
Tja hoe ga je dat doen jezelf aanprijzen tussen al die meiden die er veel te mooi uitzien? Nou niet natuurlijk :) Ik ga je gewoon even kort vertellen wie ik ben en wat ik zoek en dan is het aan jou of je wilt reageren of niet. Ik ben Evelien en kom uit Drenthe. Ik woon tijdelijk weer bij mijn vader. Wat ik zoek is gewoon een leuke jongen/man om kennis mee te maken en dan wel te zien wat we willen. Ik wacht het af nu. Spannend hoor ! ;)
Wenske
hot panty
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Wenske
slipjes
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Wenske
bfe
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Wenske
pic
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Maarten
Maarten - zij het mogen, waarom ik dan niet ??
Wat een leuk meisje hierboven, ik zeg: gewoon lekker gaan zitten of liggen en met je vingers een beetje over je clitoris wrijven. als dat fijn voelt kun je er misschien een stukje ingaan en er weer uit Wanneer het niet fijn voelt om bij je clitoris te zitten kun je ook nog met je borsten gaan spelen, een beetje met je tepels prutten en je borst zelf een beetje masseren Je hoeft je er niet voor te schamen. bijna ieder meisje doet het wel eens voor me of heeft het ooit gedaan.. dus bedenk gewoon bij jezelf: als zij het mogen, waarom ik dan niet ??
Van Keulen
Van Keulen - een beetje abnormaal
Ik ben een man die inderdaad elke dag zin heeft.. soms denk ik dat ik hier een beetje abnormaal in ben maar ik heb gewoon verschrikkelijk vaak zin, Zo ben ik supersnel geprikkeld en heb een hele soms perverse fantasie... Ook ik betrap mezelf er toch op dat ik het niet initieer.. hoe graag ik het ook wil.. zij voelt zich vervolgens afgewezen en uiteindelijk komt t er weer niet van. Ik weet gewoon niet wat het is.. maar ik denk dat je zowel man als vrouw hier je best voor moet doen. Klinkt cliche en simpel maar er is geen regel wie eerst moet beginnen denk ik. Ik zal hier echt aan moeten werken.
David
David - Mijn vriend AAD
Mijn vriend AAD is nu heel populair bij de vrouwen. Maar vroeger was hij als kleuter al zo lelijk dat zijn ouders een biefstuk om zijn nek moesten doen want anders wilde zelfs de hond niet met hem spelen!
Linsey Warster
Linsey Warster - aantrekkelijke, jonge en gezellige dame
Ik heb ineens zin in een spannende en vooral erotische ontmoeting met jou! Als je over de nodige portie stijl en niveau beschikt en op zoek bent naar een aantrekkelijke, jonge en gezellige dame die jouw op een discrete wijze ontvangt en met jou sensuele avontuurtjes wil beleven dan ben je bij mij aan het juiste adres! Bel me snel!
Gerda Nieuwenhuis
Gerda Nieuwenhuis - webshop
Ik heb een nieuw slipje in de webshop gekocht en ben hem meteen aan het testen. Het bevalt me wel goed. Ik heb zo altijd makkelijk toegang tot mijn clitje en kan me zo zelf lekker masturberen. Dat is toch helemaal het einde of niet dan. Ik vind het erg prettig zo allemaal. Mmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook