This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Zsofi
Zsofi - 4 Items
Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik ben te lang vrijgezel ;) Ik mis het eigenlijk wel om sexueel contact te hebben met een leuke jongen. Ben jij ook te lang vrijgezel of mis je het gewoon om sexueel contact te hebben met een leuke, lieve en soms gekke meid? Ik hoef ook niet perse een relatie te hebben hoor. Maar een leuke harde DONG zou ik toch wel graag weer willen. Wil jij dat ook? Stuur me dan gewoon een berichtje en dan kijken we wel hoe het verder gaat.
Zsofi
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zsofi
slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zsofi
leuk boek!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Zsofi
lekkere tietjes!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - Pas dus op allemaal
Stel: Je komt thuis van een bezoek aan een amateurprostituée en neemt gelijk een biertje voordat je aan die avond dis schuift. Het haalt voor jou net de scherpe kantje van de dag weg. Maar dat probleem op het werk zakt wat weg op de achtergrond. Je bent zo net wat gezelliger voor je vrouw.. Het lijkt alsof er alleen maar voordelen aan zitten en daar schuilt ook het grote gevaar in ! Vaak ga je van: elke dag 1 hoertje naar 1 borrel voor het eten; naar een borrel voor het eten en een wijntje bij het eten en dan ‘s avonds ook nog een likeurtje. Voor het je het weet is dit je vaste ritme en ben je dus inmiddels eigenlijk een beetje verslaafd aan sex en alcohol. Uit ervaring weet ik dat het niet mee valt om dit patroon te doorbreken. Lichamelijk ga je het gebruik van alcohol oveirgens ook merken. Je sexconditie gaat achteruit en op het liefdes gebied begint de hardheid van je TAMPERT ineens ook te wensen over te laten. Pas dus op allemaal want je raakt snel in een neer waardse spiraal!
Dion
Dion - droogneuken
De meeste mensen hebben wel een keer van het woord droogneuken gehoord. Het is een bekende sextechniek, maar wordt weinig toegepast door koppels die langere tijd bij elkaar zijn. Waarom zelden? Omdat droogneuken meestal wordt gezien als iets wat tieners doen die nog niet toe zijn aan het ‘echte werk’. Daardoor wordt de kracht van het dry-humpen onderschat, jammer! Droogneuken wordt ook wel Frottage genoemd; dat is Frans voor “wrijven”, afgeleid van het werkwoord frotter. Voor de duidelijkheid: je doet aan droogneuken wanneer je met kleding aan seksuele bewegingen tegen iets of iemand maakt. Ik doe het ook, lekker op de dansvloer met rijpe dames!
Django
Django - ondeugende, single DUDE
Hey ik ben een ondeugende, single DUDE die een echte nymfo is !! dus waarom niet lekker met mezelf spelen als jij lekker toekijkt?Wil jij van ook van mijn heerlijke lichaam genieten (en mijn gaatje )want ik gebruik alles volledig met mijn speeltjes… Dus aarzel dan niet om te reageren. Ik date niet meer want ik doe alleen lekker cammen!
Vloon
Vloon - Espresso drinken
Espresso drinken blijkt goed voor het sperma te zijn. Het beschermt het dna van de spermacellen. Bakkie doen?
Gabrielle Spord
Gabrielle Spord - engelse les
Op p.4 hangen drie slipjes op een rij te drogen, tussen beha's. Op p.5 hangt er een beha tussen de slipjes. On p.4 three panties in a row hang in between the bras. On p.5 a bra hangs in between the panties.
Anneliese
Anneliese - mijn sex leven
Hallo allemaal .. ik heb een probleem met sex. In 2012 ben ik geopereerd en hebben ze mijn baarmoeder er uit geslingerd. Vanaf dat moment is mijn libido sterk afgenomen. Ik heb verschillende medicatie/masturbatie geprobeerd en ook heb ik er met mijn vriend over gesproken ... tot nu toe alleen maar begrip van zijn kant. Maar we zijn nu meer dan een jaar verder en het word alleen maar vervelender, want de zin in sex is er nog steeds niet! Ik kan de zin er niet meer toe vinden... jammer vind ik het, en ook voor mijn kerel want voorheen waren we heel actief in het uitproberen van nieuwe anale en spannende dingen ... Nu is het saai... wie kan me helpen met een oplossing of middel dat mijn sex leven weer spannend en bruisend word?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook