This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Xenia
Xenia - 1 Item
Hey hoi! Heb je ook zo/n zin om eens iets gezelligs te doen? Ik ben een serieuze meid die ook ontzettend gek kan doen. Ik wil er gewoon een gezellige dag of avond van maken en verder zien we wel wat er van komt. Als jij ook serieus kan zijn maar ook ontzettend gek kan doen en een fijne piemel hebt en je ziet het wel zitten stuur me dan een berichie. Dikke kus alvast…
Xenia
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - Mijn vriendin
Mijn vriendin (48, gescheiden, moeder van twee kinderen) had al vaker het vermoeden geuit dat ik de slipjes van haar dochter gebruikte om in te masturberen, Hevig verontwaardigd ontkende ik glashard maar bleef op gezette tijden doorgaan met dit opwindende spel. Ik nam dan een gedragen slipje mee uit de wasmand, gebruikte die thuis om op allerlei manieren in klaar te komen en nam het gewassen broekje de volgende keer mee terug om het ongezien in de kast terug te leggen. Ze houdt het nu extra in de gaten maar ik kan er niet mee stoppen!
Carl
Carl - elkaar strippen
Zo loopt Ilona naar de deur draait hem op slot en komt terug naar de bank lopen en trekt haar werk shirt alvast uit en daar heeft ze alleen een bh onderaan ze trekt mij shirt ook uit ik maak haar bh los en daar vallen de tietjes eruit ze staan nog mooi omhoog en ze zijn een goede hand vol heerlijk. We gaan lekker door met elkaar strippen ik trek haar broek uit en daar heeft ze geen slipje in aan. Ze zegt ja ik was vanmorgen al een beetje geil dus dacht die kan ik wel weg laten en als ik dan over mijn broek streel voel ik het beter. Ik heb me vanmiddag ook al een keetje klaar gevingerd hier op de bank in mijn middag pauze. Oh wat een geile gedachte zeg jij daar liggend op die bank mijn eikel komt nu al boven mijn onderbroek rand uitzetten. Ilona zegt hij heeft er zin in he? Jazeker zeg ik en ik ook, ik leg Ilona op de bank neer en begin haar kaal geschoren FOEF rustig met vingeren en zij doet mijn onderbroek uit en begint me rustig te trekken Ilona is meteen al zo nat dat er al meteen 3 vingers in verdwijnen ik klim nu ook op de bank met mijn DONGl boven haar hoofd ze neemt hem meteen in der mond ik ga haar lekker liggen beffen!
Hans Klok
Hans Klok - Rookverbod
Onlangs woonde ik de begrafenisdienst van een kennis van de familie bij. Wat ik daar in de mis meemaakte, ongelooflijk! Sommigen schamen zich nergens meer voor. Omdat er nogal veel volk was, stond ik tussen een hele hoop andere mensen vanachter in de kerk. Ongeveer halverwege de mis ruik ik ineens rook. Natuurlijk kijk ik rond en zie dat er achter mij iemand gewoon een sigaret opgestoken heeft! In de Heilige Mis dan nog!! Ik draai me om naar die vent en vraag of hij wel beseft wat hij aan het doen is... Of hij niet beter rap zou maken dat hij buiten is met die sigaret? Weet ge wat die vent deed? Hij gaf me gewoon een duw! Bijna de helft van mijn pint lag op de grond...
Elmer
Elmer - pzc mits je schoon bent zonder slikken – anaal gevend mits jij een voorbind hebt
Welke kerel wilt zich ook eens heerlijk laten verwennen door mij? een man die weet wat een andere man voelt? Spreek je speciale wensen gewoon open uit zoals, soft sm (billenkoek) vinger-anus-massage, bondage, dominant, onderdanig, het is allemaal mogelijk. Ik raak bij jou de meest gevoelige plekjes waar thuis geen aandacht aan wordt besteed: de anus, bilnaad, enz…. Kom (eindelijk) eens op voor je zelf zoals velen dat al jaren doen bij me. Ik verwen u als volwassen man, met o.a. weldadige massages ter bevordering van ultieme ontspanning opgebouwd langzaam via de rug waarin een heerlijk gevoel ontstaat en waarin jij bepaald hoe de massage afloopt! Ik schrijf: pzc mits je schoon bent zonder slikken – anaal gevend mits jij een voorbind hebt – nzc is mogelijk – en intiem zonder in je bruine steranjer is alleen nog mogelijk bij aantoning van soa vrij.
Famke Kabira
Famke Kabira - seks en familie
Probeer seks en familie zo ver mogelijk van elkaar te houden, het is zeker niet goed en als je te ver gaat is het ook nog illegaal volgens mij. Over seks praten is niet niets mis mee maar seksuele handelingen zou ik toch niet doen, al is het zo iets onschuldigs als masturberen op haar ondergoed. Daar begint het n.l. vaak mee!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook