This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerrit en Corrie
Gerrit en Corrie - 4 Items
Hallo Slipjeslovers: mijn wens voor dit jaar is een dikke vette bankrekening en een slank lichaam voor mijn vrouw. Het zou fijn zijn als u deze 2 niet door elkaar zou halen , zoals vorig jaar. Tot die tijd moet ze haar slipjes hier aanbieden.... Zou iedere man moeten doen, weinig echtparen hier.....
Gerrit en Corrie
ondergoed van mijn vrouw...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gerrit en Corrie
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gerrit en Corrie
mmmm
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gerrit en Corrie
voyeur
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Theodorus
Theodorus - lekker slimmen
Hoe bestel je een in Wodka gedoopte tampon? Ober, mag ik van u een Marco Bakkertje!
Janco
Janco - nieuwe amateurprostituée
Zo was ik zaterdag voor het eerst bij een nieuwe amateurprostituée (ben ik niet zo vaak) bij mij in de regio en zei (bij binnenkomst) direct tegen haar dat ik me zo raar voelde. Oh, zei ze wat geschrokken, ga dan maar eerst even naar de wc. Ik draai me om en flats! wat ik gegeten had kwam er gvd direct weer uit. Bij terugkomst in de slaapkamer begreep ik dat het serieus was dus ik snel weer terug naar haar wc, maar vlak voor de wc kwam de tweede golf al weer! Arme amateurprostituée, ze gilde overigens nog uit het raam: kringspiermusketier, darmfloratoerist en sterrekijker naar me!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - alcohol
Alcohol is je grootste vijand maar in de bijbel staat: heb uw vijand lief! Voor 21.00 s'avonds drink ik nog, maar daarna louter slimmen.....
Adele Bloemendaal
Adele Bloemendaal - tijdens de WK
Heee TOPPERS!, Graag jullie aandacht voor het volgende: ik zat laatst in bad en toen deed ik heel voorzichtig mijn vinger in mijn VIOOLTJE. Ik vond het erg lekker, maar ik heb nu dus wel heel veel pijn aan mijn VIOOLTJE. Iedere keer als ik hem aanspan doet het nog zeer. Ik voel het ook iedere keer nog zitten. Heeft iemand ervaring of tips voor me hoe dit weggaat (want ik wil er tijdens de WK weer iets bikkelhards in)??? Bedankt alvast…..ps. Ik heb net nog effe gevoeld en het is net in het begin van mijn VIOOLTJE…( Wanneer je HET ziet als rr poep uitkomt..)
Ron
Ron - hoezo dronken?
I week up in ze morning, I hear ze phone 'green.....green...green...' I pink up the phone and I zay 'Yellow?'.....
rio
rio - Leuke aanbieding van usedslipjes.com
Leuke aanbieding van usedslipjes.com ! Een week lang onbeperkt sexfilms met gebruikte slipjes kijken op je mobiele telefoon voor slechts 5 euro. Zij hebben de website volledig aangepast voor smartphone gebruikers. Lekker geilen op je mobiel, en toch de kosten in de hand houden. Helemaal te gek toch??

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook